promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fegyverrel fenyegették meg Johnny Deppet
Borítókép:  Daily Mail
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy kaliforniai autószerelő azt állítja, hogy halálosan megfenyegették Johnny Deppet.

Megdöbbentő nyilatkozatot tett egy kaliforniai férfi, aki azt állítja, hogy Amber Heard édesapja halálosan megfenyegette Johnny Deppet. David Killackey a színészpár régi autóit szerelte még abban az időszakban, amikor szakítottak egymással. - írja a Daily Mail.

 

Killackey azt mondta, hogy Amber Heard vele is nagyon ellenséges volt, mikor arra kérte, hogy fizesse ki az autójavítást, de a színésznő azt mondta, Deppet keresse ebben az ügyben. Miután nem tudtak megegyezni, a színésznő állítólag verbiálisan bántalmazta az autószerelőt, később pedig Heard édesapja is durva szavakkal illette őt egy telefonos beszélgetésben, de Johnny Deppről is azt mondta, hogy le fogja őt lőni.

„Az a kis sz*rházi velem is kiszúrt, mert nekem is kellett volna pénzt kapnom tőle. Tönkreteszi a lányom karrierjét, és fenyegeti is őt. Amikor legközelebb találkozom vele, a sz*rt is kiverem majd belőle. Texasi vagyok, és a texasi férfiak .45-ös kaliberű fegyvert is hordanak magukkal, Johnny pedig szembe is fogja találni magát az enyémmel!"

Mikor az autószerelő rákérdezett a férfinél, hogy részeg-e, így reagált:

„Igen, talán tényleg részeg vagyok, és a viszkis üveget fel is dugom a s*ggedbe!"

David Killackey állításaira Johnny Depp 50 millió dolláros perén derült fény. A színész rágalmazással vádolta meg volt feleségét, miután a színésznő azt mondta, hogy családon belüli erőszak áldozata lett.

Johnny Deppről manapság az a hír kering, hogy már olyannyira elhatalmasodott rajta az alkoholporblémája, hogy már csak hetei vannak hátra. Barátai szerint a színész talán a karácsonyt sem fogja megérni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás