promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nő, aki két évig gondozott egy művirágot
Borítókép:  Caelie Wilkes Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Műnövény valószínűleg még sosem kapott ennyi szeretetet.

Caelie Wilkes főállású szülő, mert hiába húzza erre valaki a száját, az is egy szakma. A nő egycsapásra lett híres Amerikában, és lassan az egész világot bejárja a történte, amit a Facebookon osztott meg. Azóta folyamatosan posztolja, hogy mely lapok írták meg a sztoriját a tengerentúlon. Valóban marha vicces, de azért gondoljunk bele abba is, hogy ő mit érezhetett.

Anno vett egy növényt, aminek a lehető legtöbb szeretet igyekezett megadni. Ott tartotta a konyhapárkányon, hogy mindig elegendő fényhez jusson, öntözgette, és állítólag még tápoldatot is kapott a művirág. Caelie annyira beleélte magát, hogy az az ő kicsikéje, hogy nem is engedte másnak öntözni.

Akkor jött a felismerés, hogy a valódinak hitt növény művirág, amikor az anyuka át szerette volna ültetni egy aranyosabb cserépbe.

„Úgy érzem az elmúlt két év egy nagy hazugság volt”

– írta a 24 éves Wilkes.

Mivel vírusszerűen terjedt a sztorija, így rengetegen vigasztalgatják a Facebook oldalán, és még hasonló történeteket is megosztanak vele. Az egyik nőnek a barátja például mindig kinyírja a növényeket a munkahelyén, így művirágot vett neki végül. Azt mondta egy hónapig öntözgette, mire megmondta neki, hogy nem igazi.

Természetesen Caelie balszerencséjén a legtöbben inkább mosolyognak. Amúgy van sok kis növénye, azok legalább igaziak. A Facebook oldalát ide kattintva éritek el, ha szeretnétek megvigasztalni. Én még frissen láttam a falán, hogy Wilkes Stephen Colbert műsorába is bekerült a mutatványával. Az ő művirágos története 3 perc 30 másodperctől jön. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás