promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy csaló Ed Sheeran nevében koncertezik
Borítókép:  Stefanie LOOS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A baj csak az, hogy a hír is csalás.

Ed Sheeran a jól megérdemelt szabadságát tölti. Az énekes 255 koncertet tudott le, amik között ott volt ugyebár a Szigetes is. Az angol énekes már a U2 rekordját is megdöntötte, mivel a zenekar 760 napot töltött úton a 360° nevezetű turnéjukon, míg Sheeran 893-at. Ettől függetlenül azért jelentett meg muzsikákat, meg jó pénzért be szokott vállalni közeli ismerősöknek pár koncertet. Legutóbb Gordon Ramsay vette rá, hogy énekeljen kicsit a lánya születésnapján.

Rengeteg külföldi és magyar hírportál elkezdte átvenni a sztorit, hogy egy csaló igyekszik meglovagolni Sheeran szünetét, és az ő nevében ajánlgat fellépéseket. A kitalált sztori szereplője nem igazán hasonlít az énekesre, inkább mondanám Freddy Kruegernek.

A legjobban a brit Channel Nine szívatta be magát, mivel ők vették át a hírt egy poénokkal és szatírával foglalkozó Facebook oldalról. A történetben elmesélték, hogy az imitátor templomokban kopogtat, ahol 35 dollárért és egy szendvicsért elénekli a Shape Of You-t. Sheeran kicsit magasabb gázsiért dolgozik, de a szendvics nála is benne lehet a pakliban.

A legviccesebb persze az az egészben, hogy a képen, amit a csatorna mutogatott egy elítélt drog díler van. Szívás…

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás