Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Norbi: „Elment a kedvem mindattól, ami harminc éve hajt”

Schobert Norbi: „Elment a kedvem mindattól, ami harminc éve hajt”

Színes

Schobert Norbi: „Elment a kedvem mindattól, ami harminc éve hajt”

Színes

Helmeczi Benjamin 10:50

Schobert Norbi még mindig úgy hiszi, semmi sértőt nem mondott a nőkre.

Öt hete már, hogy a fitneszguru kijelentése miatt kitört a botrány, ami során nemcsak civil emberek, de hírességek is felszólaltak ellene. A legszókimondóbb talán ez a munkásember volt, aki nem válogatta meg a szavait.

A botrány még a mohácsi busójárást is elérte: a helyi busók üzentek Schobert Norbinak és Rubint Rékának.

A fitneszguru még mindig nem érti, miért háborodott fel ennyire mindenki, szerinte sokan félreértették és kifordították a mondandóját.

„Semmilyen sértő jelzőt nem használtam a nőkre. Azt állítottam, a nők ott szúrják el, hogy 30-40 kilót felszednek a terhesség során, ezzel pedig a saját és a baba egészségének is árthatnak. Ha pedig ezt a többletsúlyt évek múltán sem adják le, azzal a házaséletüket is veszélybe sodorhatják. Feltételes módban beszéltem, nem általános igazságokat fogalmaztam meg”

- mesélte a Story magazinnak.

Norbi azt mondta, elszomorítja az, hogy olyanok is ellene fordultak, akiken ő segített, és ő támogatott. Emiatt pedig megcsorbult az emberekbe vetett hite, és elment a kedve mindattól, ami harminc éve hajtja.

„Olyanok is megforgatták bennem a kést, akik belőlem éltek. A tatabányai családirtó a tizedét nem kapta az interneten, mint amit én kaptam azért, mert fel akartam nyitni az emberek szemét. Húzok egy nagy falat magam köré, és alaposan megválogatom, kit engedek mögé”

Bár Norbit érzékenyen érintik a történtek, mégis a legfájóbb az, hogy sokan a családják is támadták a kijelentése miatt.

Borítókép: Blikk