Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ruszó Tibi újra szerelmes, de most inkább mással foglalkozik

Ruszó Tibi újra szerelmes, de most inkább mással foglalkozik

Színes

Ruszó Tibi újra szerelmes, de most inkább mással foglalkozik

Színes

Helmeczi Benjamin 09:21

A fiatal énekesnek komoly tervei vannak.

Ruszó Tibi alig nyerte meg az X-faktort, rögtön felgyorsultak az események körülötte. A 16 éves énekesnek rengeteg fellépése van, javarészt Budapesten, ezért családjával nemrég felköltöztek a fővárosba, ahol albérletben élnek. Tibi azonban egy éven belül változtatni szeretne ezen, házat szeretne venni szülőfalujában.

„A nyereményből vennék házat, így ahhoz nem nyúlok, de a fellépéseim bevételéből is támogatom a szüleimet. Mivel most én vagyok a családfenntartó, gyűjtögetek, de ezt nem teherként vagy nyomásként élem meg, egyszerűen csak teszem a dolgom. Eddig nagyon szerény körülmények közt éltünk, néha étel sem jutott az asztalra, mostanra azonban minden megváltozott”

Tibi korábban azt mondta, hogy nagyon sok lány keresné a társaságát, azonban az énekes már az első üzenetekből kiszűri, mi is a valódi céljuk. Elmondása szerint sokan csak azért akarnának vele összejönni, hogy ismertté váljanak, ő pedig nem akarja elkapkodni a barátnőkeresést, hiszen még korábbi kapcsolatán sincs túl.

Az énekes barátnője még a műsor közben szakított a fiúval, és bár Tibi mindent megtett, hogy visszahódítsa, már nem működött a kapcsolatuk. Most mégis úgy tűnik, újra rátalált a szerelem.

„Van most egy lány az életemben, de óvatos duhaj vagyok, egyelőre nem is szeretnék többet elárulni a kapcsolatunkról. Az első most a munka és a tanulás”

Hamarosan elkezdődnek az év végi vizsgák, ezért Tibi most elsősorban erre koncentrál, de mellette építi zenei karrierjét is; legújabb dala és klipje a napokban fog érkezni.

Borítókép: Blikk