promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ruszó Tibi újra szerelmes, de most inkább mással foglalkozik
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fiatal énekesnek komoly tervei vannak.

Ruszó Tibi alig nyerte meg az X-faktort, rögtön felgyorsultak az események körülötte. A 16 éves énekesnek rengeteg fellépése van, javarészt Budapesten, ezért családjával nemrég felköltöztek a fővárosba, ahol albérletben élnek. Tibi azonban egy éven belül változtatni szeretne ezen, házat szeretne venni szülőfalujában.

„A nyereményből vennék házat, így ahhoz nem nyúlok, de a fellépéseim bevételéből is támogatom a szüleimet. Mivel most én vagyok a családfenntartó, gyűjtögetek, de ezt nem teherként vagy nyomásként élem meg, egyszerűen csak teszem a dolgom. Eddig nagyon szerény körülmények közt éltünk, néha étel sem jutott az asztalra, mostanra azonban minden megváltozott”

Tibi korábban azt mondta, hogy nagyon sok lány keresné a társaságát, azonban az énekes már az első üzenetekből kiszűri, mi is a valódi céljuk. Elmondása szerint sokan csak azért akarnának vele összejönni, hogy ismertté váljanak, ő pedig nem akarja elkapkodni a barátnőkeresést, hiszen még korábbi kapcsolatán sincs túl.

Az énekes barátnője még a műsor közben szakított a fiúval, és bár Tibi mindent megtett, hogy visszahódítsa, már nem működött a kapcsolatuk. Most mégis úgy tűnik, újra rátalált a szerelem.

„Van most egy lány az életemben, de óvatos duhaj vagyok, egyelőre nem is szeretnék többet elárulni a kapcsolatunkról. Az első most a munka és a tanulás”

Hamarosan elkezdődnek az év végi vizsgák, ezért Tibi most elsősorban erre koncentrál, de mellette építi zenei karrierjét is; legújabb dala és klipje a napokban fog érkezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás