promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válságban van Demcsák Zsuzsa házassága?
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A műsorvezetőnek egyik ismerőse is megerősítette, hogy nincs minden rendben a párral.

Közel egy éve már, hogy Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz 2. forgatásán, Srí Lankán szerelembe esett az indiai Krishannal, akivel rögtön össze is házasodtak. A jógaoktató azonnal elkezdte intézni a papírokat, hogy mihamarabb követhesse Zsuzsát Magyarországra.

A televíziós műsorvezető magánélete rendeződni látszódott Krishan mellett, és Budapesten is össze akarták kötni az életüket, azonban valami gondok vannak a férfi papírjaval, és az anyakönyvvezető nem adhatja össze őket.

De valóban csak ennyiről van szó?

A Borsnak nemrég feltűnt, hogy Demcsák Zsuzsa szilveszter óta nem posztolt közös képet magukról, pedig azelőtt szívesen osztotta meg boldogságának egy-egy képkockáját a világgal.

A lap munkatársa felhívta Zsuzsát, akinek eléggé gondterhelt és szomorú volt a hangja. 2020-as jóslatára, miszerint az idei év lesz a legboldogabb, most csak annyit reagált, hogy

„Ez szilveszterkor volt...”

Ezek után bontotta a vonalat. A Bors utána megkereste a műsorvezető egy közeli ismerősét, akinek nyilatkozata megerősítette azt, hogy nincs minden rendben a pár kapcsolatában.

„Ha meg kell jelenni, megjelennek együtt, de nincs minden rendben. Remélem, hogy előbb-utóbb összecsiszolódnak. Hisz minden kezdet nehéz, kiváltképp, ha különböző kultúrák találkoznak. És amikor a rózsaszín köd felszáll, és már nemcsak összeolvadni, de együttműködni is szeretne egy pár, felbukkannak az első ellentétek. A legtöbb kapcsolatnak idő kell ahhoz, hogy a mindennapok zökkenőmentessé váljanak”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás