promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krishannak utaznia kell, csúszhat Demcsák Zsuzsa esküvője
Borítókép:  Demcsák Zsuzsa és párja, Krishan. Forrás: blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa és párja, Krishan már több hónapja szervezi az esküvőt, ám állítólag megint valami gond akadt.

Még 2019 novemberét írtuk, amikor Demcsák Zsuzsa már nagyban kereste esküvői ruháját.

Karácsonyra sem kért semmilyen különleges ajándékot. Elmondta, hogy számára Krishan az igazi karácsonyi ajándék.

A Ripost azonban újabb híreket tudott meg a reménybeli esküvőről. Forrásaik szerint megint csúszni fog a kapcsolat hivatalossá tétele, mivel az indiai férfinak nincsenek rendben a papírjai.

„Nemrég az egyik belvárosi kerület önkormányzatánál jártam, ahol egy közeli ismerősöm dolgozik és éppen belefutottam a távozó Demcsák Zsuzsába és az indiai férfiba. Mit mondjak, nem voltak éppen jókedvűek. Természetesen rákérdeztem a barátnőmnél, hogy mi történt és persze ő hamar ki is derítette a dolgot. Azt mondták neki, hogy valami gond van, a papírokkal ezért az anyakönyvvezető nem adhatja össze őket. Meg is értem, hogy zaklatottak, hiszen ahogy olvastam, már rengeteg mindent megtettek annak érdekében, hogy házasok lehessenek…”

– mondta a lap informátora.

A Ripostnak ezen kívül sikerült megszólaltatnia Demcsák Zsuzsa egyik ismerősét is, aki további titkokat árult el a nehézségekről:

„Úgy hallottam, Krishannak megint haza kell mennie Indiába, hogy elrendezzen valamit az esküvő előtt. Ez biztosan komoly érvágás lehet nekik, hiszen egy ilyen utazás nem olcsó mulatság, és egyszer már kifizették a repülőjegyeket oda-vissza, mióta a pasi itt él... Most kezdhetik elölről az egészet, így itt esküvő a közeljövőben biztosan nem lesz.”

A lap szerint mivel még mindig nem történt meg az esküvő, így Krishan csak turistavízummal tartózkodhat hazánkban – legfeljebb 90 napig. A kitoloncolást megelőzendő újabb vízumot kell igényelnie Indiában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás