promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa: Krishan a karácsonyi ajándékom
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Először tölti együtt a karácsonyt Demcsák Zsuzsa, és indiai párja, Krishan.

Nagy változásokat hozott Demcsák Zsuzsa életébe a 2019-es esztendő. Bejárta Ázsia jelentős részét, ahol rátalált a szerelem.

A budapesti lakásában betörők jártak, ezután a volt műsorvezető érvényes jogosítvány híján vezetett autót.

Az öröm és a bánat mellett érkezik meg a karácsony a családba, ahol már teljesjogú tag, Demcsák Zsuzsa szerelme, Krishan. A közös lakásban már hetek óta karácsonyi hangulat van:

„Mi már november közepén elkezdtük karácsonyba öltöztetni a lakást, folyamatosan azon agyaltam, melyik égősor hova kerüljön, ha kimaradt egy kis sarok, oda azonnal valamilyen díszt szerettem volna tenni. Imádom ezt az ünnepet, már karácsony előtt hetekkel másállapotba kerülök, olyan ez, mint egy transz, amit elsőre furcsa lehetett megélni Krishannak. Viccesen meg is jegyezte, hogy erre az egy hónapra, amíg ezen túl vagyunk, hazautazna karácsonyig.”

Az Ázsia Expressz sztárja arról beszélt a Blikknek, hogy náluk minden nap kerül valami karácsonyi sütemény az asztalra még az ünnep előtt, és természetesen ilyenkor szóba sem kerülhet, hogy a férfi főzzön, aki nem veszne el a konyhában:

„Nálunk ilyenkor minden nap van valami karácsonyi finomság, sokat sütök, hat tepsi habcsók például egy este alatt simán elfogy. A lányom, Tamara készült karácsonyi dallistával, hetek óta ez szól esténként, hangolódunk. Bevallom, az egész lakást tényleg csak egy hajszál választja el a karácsonyi giccstől, de én ezt így szeretem. Egyik este azon nevettünk nagyokat, hogy megmutatta, miként hangzik hindiül a Jingle Bells. Szeretem, ahogy Krishan főz, de arra semmi esély nincs, hogy a halászlé vagy a töltött káposzta kimaradjon az ünnepből. Igaz, már most azt hangoztatja, hogy az ünnep után visszatér a húsmentes élethez, amiről a Magyarországra költözés után mondott le, mert annyira ízlettek neki az itteni ételek. A gyerekek természetesen találnak majd meglepetést a fa alatt, de nekem Krishan a karácsonyi ajándékom, az, hogy együtt lehetünk.”

Az első közös Karácsony! #mégalányomismegengedtehogykirakjam

A post shared by Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) on

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás