promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsára és indiai szerelmére támaszkodott a gyászban L.L. Junior
Borítókép:  Demcsák Zsuzsa. Forrás: velvet.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa párja, Krishan előadást tartott, aminek a kezdete előtt L.L. Junior is megjelent a teremben.

L.L. Junior 2019 elején nagy tervekkel vágott neki a következő éveknek, ám a kisfiával történt tragédia beárnyékolja a 2020-as esztendőt.

A tragédia után Demcsák Zsuzsa is részvétét fejezte ki az énekesnek, ám azóta jó pár dolog történt a korábbi műsorvezetővel.

Szerdán este azonban Krishan, Demcsák indiai kedvese jógaórát és -előadást tartott a fővárosban, aminek a kezdete előtt megjelent L.L. Junior is a teremben – vette észre a Blikk. A lap kapva-kapott az alkalmon, és megkérdezte az énekest, hogy minek köszönhető a jelenléte:

„Emberileg nagyon fontosak számomra. Sokat beszélgettünk a tragédia után, Krishan és Zsuzsa segített a gyászban. Voltunk náluk Lacikával, aki nagyon élvezte az együtt töltött időt Zsuzsa gyermekeivel. Régóta jóban vagyunk, még a mokkás időszakában ismertem meg, és minden egyes alkalommal jó kis eszmecseréket folytatunk. A párjában, Krishanban pedig egy tüneményes embert ismertem meg. Gyakran beszélgettünk az erőről, gyengeségről, gyászról és minden másról, igazán lélekemelő volt. Egyszerűen árad belőle a szeretet, és nagyon hálás vagyok, hogy a barátaimnak mondhatom őket, nagyon összeillő pár.”

Demcsák Zsuzsa ezzel kapcsolatban nem volt túl bőbeszédű:

„Juniorral, vagyis Lacival a kisfia tragédiája után lettünk nagyon szoros baráti viszonyban. Nagyon remélem, hogy sokszor az a közeg, amiben fogadtuk őt és kisfiát, tudott neki segíteni. Fantasztikus ember, akinek hatalmas szíve, lelke van.”

Az előadással kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy jógaóra volt, a Bors azt írja, hogy csak hárman vették meg a hatezer forintos belépőjegyet. Sőt, a három vendég közül kettő újságíró volt, míg a harmadik ember nem jelent meg. A lap szerint, amikor a házaspár meglátta, hogy mindössze két újságíró várja őket csalódottan kivonultak a teremtől.

Demcsák Zsuzsa később azt mondta, hogy szerelme megtartotta az előadást, mert a vendégek mind megérkeztek, csak a egy másik teremben várakoztak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás