Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

L.L. Juniorék elgondolását tett követte, most új életet kezdenek

L.L. Juniorék elgondolását tett követte, most új életet kezdenek

Színes

L.L. Juniorék elgondolását tett követte, most új életet kezdenek

Színes

TK 10:52

L.L. Juniornak bár még mindig rettenetesen fáj Dávidka elvesztése, Lacika nevelése még több törődést igényel.

L.L. Junior és gyermekei anyja, H. Csilla hosszú viták után megegyeztek a közös gyerekfelügyeletről.

Az énekes és jelenlegi kedvese, Körtvélyessy Kinga úgy döntöttek, hogy a tragédia után környezetváltozásra van szükségük, amennyire csak lehetséges, ez segíthet a továbblépésben. Ezért egy új, budai kerületbe költöznek – írja a Bors.

L.L. Junior fényképet is posztolt Instagramján a lakásban zajló munkálatokról. Az új helyzetről, és a megváltozott körülmémyekről szívesen mesélt a lapnak:

„Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Lacikának boldog és teljes élete legyen. A múltat sajnos nem lehet megváltoztatni, de hiszünk abban, hogy sok-sok odafigyeléssel a fiúnknak a lehetőségeinkhez képest a lehető legjobb életet tudjuk biztosítani. Nagyon szép helyre költözünk egy kényelmes, minden igényt kielégítő családi házba. Persze, a beköltözés nem megy egyik napról a másikra, a házban előbb némi felújítás és átalakítás lesz. A munkálatok már elkezdődtek, egyelőre drámai a helyzet. Most épp a rombolási szakaszban vagyunk. Falakt vertek ki, csempét zúznak le... Rossz nézni! Remélem, hamarosan túlleszünk ezen, és végre az építési munkálatokról posztolhatok fotókat. LL. Junior azt is elárulta a lapunknak, hogy a kisfiának milyen szobát terveznek. Lacika imádja a rajzfilmhősöket, így biztos, hogy a kis birodalmának dekorációjában feltűnik majd Pókember, Superman és a többi hős, akikért rajong. Szeretném, ha olyan szobája lenne itt, ahova mindig szívesen jön. Ahol kiszakadhat kicsit a valóságból, és teljesen kikapcsolódhat. Semmi sem fontosabb annál, mint hogy boldognak lássam őt.”

Borítókép: L.L. Junior. Forrás: velvet.hu.