promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Juniorék elgondolását tett követte, most új életet kezdenek
Borítókép:  L.L. Junior. Forrás: velvet.hu.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

L.L. Juniornak bár még mindig rettenetesen fáj Dávidka elvesztése, Lacika nevelése még több törődést igényel.

L.L. Junior és gyermekei anyja, H. Csilla hosszú viták után megegyeztek a közös gyerekfelügyeletről.

Az énekes és jelenlegi kedvese, Körtvélyessy Kinga úgy döntöttek, hogy a tragédia után környezetváltozásra van szükségük, amennyire csak lehetséges, ez segíthet a továbblépésben. Ezért egy új, budai kerületbe költöznek – írja a Bors.

L.L. Junior fényképet is posztolt Instagramján a lakásban zajló munkálatokról. Az új helyzetről, és a megváltozott körülmémyekről szívesen mesélt a lapnak:

„Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Lacikának boldog és teljes élete legyen. A múltat sajnos nem lehet megváltoztatni, de hiszünk abban, hogy sok-sok odafigyeléssel a fiúnknak a lehetőségeinkhez képest a lehető legjobb életet tudjuk biztosítani. Nagyon szép helyre költözünk egy kényelmes, minden igényt kielégítő családi házba. Persze, a beköltözés nem megy egyik napról a másikra, a házban előbb némi felújítás és átalakítás lesz. A munkálatok már elkezdődtek, egyelőre drámai a helyzet. Most épp a rombolási szakaszban vagyunk. Falakt vertek ki, csempét zúznak le... Rossz nézni! Remélem, hamarosan túlleszünk ezen, és végre az építési munkálatokról posztolhatok fotókat. LL. Junior azt is elárulta a lapunknak, hogy a kisfiának milyen szobát terveznek. Lacika imádja a rajzfilmhősöket, így biztos, hogy a kis birodalmának dekorációjában feltűnik majd Pókember, Superman és a többi hős, akikért rajong. Szeretném, ha olyan szobája lenne itt, ahova mindig szívesen jön. Ahol kiszakadhat kicsit a valóságból, és teljesen kikapcsolódhat. Semmi sem fontosabb annál, mint hogy boldognak lássam őt.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás