promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bill Murray visszatér az Idétlen időkig-univerzumába
Borítókép:  Columbia Pictures
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy Super Bowl reklámban lovagolják meg a híres mormota-napot.

Közeledik az 54-ik Super Bowl, ahol a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers fog egymásnak feszülni. Természetesen a döntő azoknak is érdekes, akik annyira nem rajonganak az amerikai fociért, mivel egy csomó izgalmas reklámot és előzetest is a szünetekre időzítenek.

Az már biztos, hogy Jeep leszerződtette Bill Murrayt, aki az Idétlen időkig-univerzumába fog visszatérni. Ziccer is volt, mivel a Super Bowl pont a filmben elhíresült mormota-napra esik. Nálunk ugyebár már a következő nap, február 3-án, hajnali fél 1-kor veszi kezdetét a mérkőzés.

Ahogy arra sokan emlékeznek, Murray a mogorva Phil Connors nevű riportert alakítja, akit elküldenek, hogy jelentkezzen be a mormota-napon a csapatával, egy isten háta mögötti pennsylvaniai kisvárosban. 1993. február 2-án, a tél végén a város híres mormotája előjön odújából, és ezt az egész környék ünnepli. (A helyi néphit szerint ugyanis ha süt a nap és az előjött mormota meglátja a saját árnyékát, akkor marad továbbra is a tél még hat hétig.)

Connorsnak azonban sokkal tovább tart az egész kaland, mivel egy időhurokba kerül, és állandóan ez a nap fog ismétlődni az életében. A témát rengeteg alkotás feldolgozta már, de a közönség nagy része az Idétlen időkiget imádja a legjobban.

A reklám teljes sztoriját persze nem tudjuk, de az már biztosnak tűnik, hogy elő fogják venni a film egyik leghíresebb jelenetét, amikor Murray elrabolja a város mormotáját, akivel együtt menekülnek a rendőrök elől. A színész karaktere azért megy bele minden ilyen hülyeségbe, mert a nap így is úgy is előröl kezdődik, még akkor is, ha ő meghal.

Persze Murray most egészen biztosan nem egy Chevy C-10 pickupot fog vezetni, hanem egy Jeep volánja mögött fog ülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás