promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka belefogyott a Schobert-botrányba
Borítókép:  Rubint Réka és Schobert Norbi. Forrás: ContexUs.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Rékát nagyon megviseli az, ahogy az ország közvéleménye férjével, Schobert Norbival bánik.

A hét elején Schobert Norbert vaskos mondatottal háborította fel a magyar közvéleményt. Boldog-boldogtalan megszólalt köztük Tóth Gabi és Tóth Vera is; egyedül Dér Heni volt az, aki kiállt a fitneszguru mellett.

A botrány nem akart csillapodni, ám Norbi és felesége inkább az ausztriai hegyekben síel és pihen. Erről nemrég Rubint Réka posztolt képet az Instagram-oldalán.

A botránnyal és az utazással kapcsolatban a fitneszlady elmondta, hogy az elmúlt napok kommentháborúja miatt három kilót fogyott, majd így folytatta a Blikknek:

„Kicsit elutaztunk a barátainkkal Ausztriába síelni, hogy erőt gyűjtsünk a természetből és feltöltsük a lelkünket, ez most ránk fér az elmúlt napok kommentáradata után. Kaptunk hideget, meleget, de rengeteg szeretet áradt felénk, ami nagyon sok erőt ad nekünk, a család és a barátok is száz százalékig mellettünk állnak. A férjem véleményét százszorosan felülírja az a minősíthetetlen, elkeserítő, lelket megsemmisítő, megdöbbentő düh, gyűlölet és átkozódás a gyermekeink és a személyem irányába, amivel én egyszerűen képtelen vagyok mit kezdeni.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás