Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Norbi: „Továbbra sem vonom vissza, amit mondtam”

Schobert Norbi: „Továbbra sem vonom vissza, amit mondtam”

Színes

Schobert Norbi: „Továbbra sem vonom vissza, amit mondtam”

Színes

Helmeczi Benjamin 09:37

A fitneszguru nem fél attól, hogy a kijelentése miatt kevesebb követője lesz.

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek, egyre több hazai híresség és nagyvállalat a véleményét fejezi ki Schobert Norbert hétfői kijelentése miatt.

Norbi persze mindezt sikerként könyveli el, elmondása szerint 30 éves pályafutása alatt nem ért el ilyen eredményt kommunikációs szinten.

„Örülök, hogy a média felkapta a videómat, mert fél nap alatt nagyobb nézettséget hozott nekem, mint a TV2 és az RTL Klub együtt”

- fogalmazott a Blikknek.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Fővárosi Állat- és Növénykert egy képpel és egy nagyon ötletes szöveggel reagált Schobert Norbi gondolataira, de már a Coca-Cola és a Pöttyös Túró Rudi is beállt a sorba.

Norbit egyáltalán nem zavarja, hogy a merész és felháborodást keltő kijelentése miatt elveszíti a követőit, számára sokkal fontosabb, hogy az üzenete elérjen azokhoz a nőkhöz és férfiakhoz, akik ezután fogyásra szánják rá magukat. A fitneszguru szerint anyagi veszteség sem érte, ugyanúgy fogy a kakaós csiga, mint a múlt héten. Sokkal inkább zavarja az, hogy a videója miatt nemcsak őt, de a családját is támadják.

„Hogy a családomat is támadják emiatt, az mások szegénységi bizonyítványa, emberi butaság és rosszindulat. Természetesen beszélgettünk erről itthon, a gyerekek kérdezgettek, válaszoltam nekik. Ők kiállnak mellettem, tudják, hogy egy jó ügy érdekében vívok harcot. Továbbra sem vonom vissza, amit mondtam, lehet, hogy sarkosan fogalmaztam és jobban kellett volna csomagolnom, de igazat mondtam”

A kialakult helyzetre már Rubint Réka is egy terjedelmes véleménnyel reagált az Instagram-oldalán. A személyi edző szavait változtatás nélkül közöljük:

„Rengeteget gondolkoztam azon, hogy írjak-e ... ?! Az elmúlt napok megadtàk a választ! Igen! Leírom Nektek azt, amit gondolok! Nem a férjem nyilatkozatáról, mert aki ismeri Norbit, pontosan tudja, hogy milyen! Őszinte és néha nyers! Sokszor nem jòl kommunikál, de egy biztos! Soha, senkit nem szeretne és szeretett volna megbàntani. Szív-lélek ember, akit 19 éve tisztelek, szeretek! Szerelemmel! Nem bizonygatom, így érzem tiszta szívemből!

Nem vagyok rászorulva sem rá, sem a pénzére ... még mielőtt ismét jönne a “hát persze, nélküle egy senki lennél” duma. És nem vagyok rákényszerítve semmire! Aki ISMER! pontosan tudja, hogy világ életemben a saját lábamon álltam, rengeteget dolgoztam és dolgozom a mai napig! 23 éve ugyan ezzel a súllyal, ugyan ezzel az alkattal, s uram bocsá a munkának köszönhetően - mert ugyebár edző vagyok és hát az edzés izommal jár! - izmosabban tolom az ipart!

Nem “Norbi kényszerít”, ahogy a sok ostoba, eszetlen kántálja. Ha nem tűnt fel, akkor jelezném! Nekem ez a munkàm! A fodrásznőt sem a férje kényszerîti a hajvágásra és a pék sem az asszony utasítására süti a kenyeret minden hajnalban. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem védeni és megvédeni jöttem a Szerelmemet! Nagyfiú! Képes rá egyedül is!
A poszt megírására az a gyalázkodó, gyűlölettel teli, személyeskedő, valótlanságokat állító mocsok olvasása sarkallt, ami a FB és Instagram oldalamat a napokban elöntötte.

Nem magam miatt írok, hanem a családom és legfőképpen a gyermekeink miatt, akiket ocsmány, emberhez nem méltó módon, ok nélkül bántanak! Hangsúlyozom! Gyerekeket! A gyerekeinket! Éppen ezért kérném azokat, akik újfent csak trágár, emberhez mèltatlan, alpári stílusban fejtenék ki ebben a posztban is a vélemènyüket, tartsák magukban!
Norbinak volt/van egy véleménye. Belenyúlt a nyílt sebbe. Nem mosakodott be előtte, nem húzott gumikesztyűt. Az ország felordított ! Az is, akit nem érintett. Vagy mégis?! Mert ha nekem nem ingem, nem veszem magamra!

Tudjàtok rengeteg ilyen “nyílt seb” tátong az emberek életében, csak senki nem mer beszélni ròla. Vagy ha mer, akkor îgy jár! Tudom-tudom! A kommunikáció! Igen! Egyetértek! Átgondoltabban, megfontoltabban, tapintatosabban kellett volna ... de a tényeken nem vàltoztat. Sajnos rengeteg széthullott család van ... Ez tény! És rengeteg család egy 3. miatt hullik szét ... és nagyon sok esetben a problèma gyökere az, amiről Norbi beszèlt! Nem a várandós és most szült nőkre kièlezve, bár sikerült kiforgatni minden egyes mondatot, belekapaszkodni 1-1szòba. Nagyon sajnàlom, hogy elsiklott a kommunikàció, èn sokkal finomabban és máskènt motiválok, de úgy tűnik, hogy ez a “seb” rengeteg kapcsolatban tátong! Hiszen, ha nem tátongna, akkor nem okozott volna ekkora felbolydulást!

Engem mégsem ez döbbentett meg ... sokkal inkább az, ahogy a gyermekeiket nevelő Édesanyàk, Édesapàk, Nagyszülők és embertàrsaink kommentelnek. A férjem véleményét százszorosan felülírja az a minősíthetetlen, elkeserítő, lelket megsemmisîtő , megdöbbentő düh, gyűlölet és átkozòdás a gyermekeink! és a szemèlyem irányàba, amivel én egyszerűen képtelen vagyok mit kezdeni! Ledöbbenve olvasom a trágárabbnál-trágárabb kommenteket, nyitom meg a profilképeket és szembesülök azzal, hogy akik átkozòdnak, nem fake, hanem valós szemèlyek. Igen! Anyàk, Apák, családalapításra vàro emberek, akik közöttünk élnek, közöttünk járkàlnak. Az utcàn. Fèlelmet keltő tèny ez!

Hová tart a vilàg? Egyet soha ne feledj! A gyűlölettel teli lélek felemèszti és megbetegîti a testet! Bizony! Az lenne a legbölcsebb és legokosabb döntés, ha mindenki a saját hàzànak az udvarán söprögetne és néha-nèha mèlyen magàba nézne!

Azt pedig, hogy a legtöbb “celeb” ráült a like vadászat hullàmvasútjára 2perc figyelemért, arròl inkàbb nem nyilatkoznèk. Térjünk majd vissza a “hangzatos” kijelentésekre 18! év házasság és 3 gyerek után.

Puszi Nektek! És köszönöm a rengeteg pozitív üzenetet! Mert van/volt abbòl is bőven. Sokat jelent és nagyon sok erőt ad! Egy biztos! Mindenki képes vàltozni és vàltoztatni! Soha ne engedjètek, hogy a gyűlölet eluralkodjon a szívetekben!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rengeteget gondolkoztam azon, hogy îrjak-e ... ?! Az elmúlt napok megadtàk a választ! Igen! Leírom Nektek azt, amit gondolok! Nem a férjem nyilatkozatáròl, mert aki ismeri Norbit, pontosan tudja, hogy milyen! Őszinte és nèha nyers! Sokszor nem jòl kommunikàl, de egy biztos! Soha, senkit nem szeretne és szeretett volna megbàntani. Szîv-lèlek ember, akit 19 éve tisztelek, szeretek! Szerelemmel! Nem bizonygatom, îgy èrzem tiszta szívemből! Nem vagyok ràszorulva sem rà, sem a pènzére ... még mielőtt ismét jönne a “hát persze, nèlküle egy senki lennèl” duma. És nem vagyok rákènyszerítve semmire! Aki ISMER! pontosan tudja, hogy vilàg életemben a saját làbamon álltam, rengeteget dolgoztam ès dolgozom a mai napig! 23éve ugyan ezzel a súllyal, ugyan ezzel az alkattal, s uram bocsá a munkànak köszönhetően -mert ugyebár edző vagyok és hát az edzés izommal jár!- izmosabban tolom az ipart! Nem “Norbi kènyszerít”, ahogy a sok ostoba, eszetlen kàntálja. Ha nem tűnt fel, akkor jelezném! Nekem ez a munkàm! A fodrásznőt sem a férje kényszerîti a hajvágásra és a pèk sem az asszony utasítására süti a kenyeret minden hajnalban. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem védeni és megvédeni jöttem a Szerelmemet! Nagyfiú! Képes rá egyedül is! A poszt megírására az a gyalázkodò, gyűlölettel teli, szemèlyeskedő, valótlanságokat állítò mocsok olvasása sarkallt, ami a FB és Instagram oldalamat a napokban elöntötte. Nem magam miatt írok, hanem a családom és legfőképpen a gyermekeink miatt, akiket ocsmàny, emberhez nem méltò mòdon, ok nélkül bàntanak! Hangsúlyozom! Gyerekeket! A gyerekeinket! Éppen ezért kérném azokat, akik újfent csak trágár, emberhez mèltatlan, alpári stílusban fejtenék ki ebben a posztban is a vélemènyüket, tartsák magukban! Norbinak volt/van egy vèlemènye. Belenyúlt a nyílt sebbe. Nem mosakodott be előtte, nem húzott gumikesztyűt. Az orszàg felordított !Az is, akit nem èrintett. Vagy mègis?! Mert ha nekem nem ingem, nem veszem magamra! /folytatás kommentben/

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az előző poszt folytatása, mert sokan nem látják a kommentben: Tudjàtok rengeteg ilyen “nyílt seb” tátong az emberek életében, csak senki nem mer beszélni ròla. Vagy ha mer, akkor îgy jár! Tudom-tudom! A kommunikáció! Igen! Egyetértek! Átgondoltabban, megfontoltabban, tapintatosabban kellett volna ... de a tényeken nem vàltoztat. Sajnos rengeteg széthullott család van ... Ez tény! És rengeteg család egy 3. miatt hullik szét ... és nagyon sok esetben a problèma gyökere az, amiről Norbi beszèlt! Nem a várandós és most szült nőkre kièlezve, bár sikerült kiforgatni minden egyes mondatot, belekapaszkodni 1-1szòba. Nagyon sajnàlom, hogy elsiklott a kommunikàció, èn sokkal finomabban és máskènt motiválok, de úgy tűnik, hogy ez a “seb” rengeteg kapcsolatban tátong! Hiszen, ha nem tátongna, akkor nem okozott volna ekkora felbolydulást! Engem mégsem ez döbbentett meg ... sokkal inkább az, ahogy a gyermekeiket nevelő Édesanyàk, Édesapàk, Nagyszülők és embertàrsaink kommentelnek. A férjem véleményét százszorosan felülírja az a minősíthetetlen, elkeserítő, lelket megsemmisîtő , megdöbbentő düh, gyűlölet és átkozòdás a gyermekeink! és a szemèlyem irányàba, amivel én egyszerűen képtelen vagyok mit kezdeni! Ledöbbenve olvasom a trágárabbnál-trágárabb kommenteket, nyitom meg a profilképeket és szembesülök azzal, hogy akik átkozòdnak, nem fake, hanem valós szemèlyek. Igen! Anyàk, Apák, családalapításra vàro emberek, akik közöttünk élnek, közöttünk járkàlnak. Az utcàn. Fèlelmet keltő tèny ez! Hová tart a vilàg? Egyet soha ne feledj! A gyűlölettel teli lélek felemèszti és megbetegîti a testet! Bizony! Az lenne a legbölcsebb és legokosabb döntés, ha mindenki a saját hàzànak az udvarán söprögetne és néha-nèha mèlyen magàba nézne! Azt pedig, hogy a legtöbb “celeb” ráült a like vadászat hullàmvasútjára 2perc figyelemért, arròl inkàbb nem nyilatkoznèk. Térjünk majd vissza a “hangzatos” kijelentésekre 18! év házasság és 3 gyerek után Puszi Nektek! És köszönöm a rengeteg pozitív üzenetet! Mert van/volt abbòl is bőven Sokat jelent és nagyon sok erőt ad! Egy biztos! Mindenki képes vàltozni és vàltoztatni! Soha ne engedjètek, hogy a gyűlölet eluralkodjon a szívetekben!

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: ContextUs