Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sebestyén Balázs a kritikákra: „A baj nem Mi vagyunk! A baj Ti vagytok!”

Sebestyén Balázs a kritikákra: „A baj nem Mi vagyunk! A baj Ti vagytok!”

Színes

Sebestyén Balázs a kritikákra: „A baj nem Mi vagyunk! A baj Ti vagytok!”

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.01.19. 10:01

Sebestyén Balázs a közösségi oldalán reagált a műsorukkal kapcsolatos negatív véleményeket megfogalmazó hírekre.

Ahogy néhány napja beszámoltunk róla, Jáksó László, a Sláger FM reggeli műsorának új házigazdája durva kritikával illette Balázst. Elmondása szerint a rádiós műsorvezető csak egy szerepet játszik.

Azóta több negatív véleményt megfogalmazó cikk látott napvilágot, amiben a Rádió 1-es reggeli műsort helyezik középpontba. Sebestyén Balázs a közösségi oldalán reagált mindezekre.

„Sokan írtátok, kérdeztétek, hogy olvastuk-e az elmúlt napok lejárató cikkeit? Természetesen hozzánk is eljutottak ezek az iratott bulvárcikkek, amiknek szinte mindig ugyanaz a forrása. Mi nem először éljük át ezt. Jó ha tudjátok, a baj nem Mi vagyunk! A baj Ti vagytok! Hogy vagytok, hogy ennyien szerettek minket és az, hogy minden reggel ennyien hallgattok Bennünket! Ez sokakat zavar, sokan szeretnék, ha ez máshogy lenne! Viszont ezt nem mi és nem is más fogja eldönteni! A hallgató szabadon választ és oda teker ahova szeretne! Nektek is azt üzenjük, hogy ne higgyetek el mindent, tanuljatok meg olvasni a sorok között! Biztos, hogy a következő napokban, hetekben megint olvashattok rólunk újabb hangulatkeltő, gerjesztő, lejárató irományokat, de mi bízunk bennetek, és csináljuk tovább a dolgunkat! Ha pedig jobb kedvvel indul a napotok miattunk, akkor már megérte, és ezt ezek a lapok sem tehetik tönkre! Legyen sok jó reggeli műsor, a hallgató pedig döntsön! Szép hétvégét Mindenkinek!”

Jáksó László emellett arról is beszélt, hogy Bochkor Gábor újra egy reggeli rádiós műsor vezetője lesz a Sláger FM-en, akit Boros Lajos mellett az ország legtehetségesebb rádiósának tart, Sebestyén Balázsékkal ellentétben.

Borítókép: Origo