promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokban nősült meg Király Viktor, mutatjuk a menyasszonyi ruhát
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Király Viktor és újdonsült felesége már a nyár elejére várják közös gyermeküket.

A Story magazin osztotta meg az örömteljes hírt, hogy Király Viktor feleségül vette szerelmét, Virág Anitát. Az ifjú pár egy balatonfüredi szállodában mondta ki a boldogító igent, méghozzá teljes titokban. Király-Virág Anita azt mondta, férje fellépései miatt nagyon nehéz volt összehozni ezt az esküvőt. A tervezetthez képest így is korábban tartották meg a ceremóniát, néhány hónapja még a pár úgy nyilatkozott, hogy 2020 nyarán, vagy őszén szeretnék megtartani az esküvőt.

„Viktornak nagyon sok a fellépése, még arra sem volt egyszerű időt szakítani, hogy most összeházasodjunk. Mára nem vállalt semmit, de két nap múlva már újra színpadon áll. És két hét alatt kellett mindent megszervezni. Segítségül hívtam Kelemen-Szombati Szilviát, itt ő felel az ilyen rendezvényekért. Bárhogy is szerettem volna mindent én intézni, egyedül nem boldogultam volna. Szerencsére Viktor feltette a kezét, és mindent rám bízott. Örülünk, mert végül is az elképzeléseink valóra váltak”

Viktor és Anita szűk családi körben házasodott össze. Az örök fogadalmat mondhatni már hármasban tették meg az oltár előtt, hiszen a házaspár nyár elejére várják közös gyermeküket.

„Napokon keresztül éreztem, hogy fáj a hasam, és bizony nem vagyok a topon. El is határoztam, hogy csinálok egy terhességi tesztet. Éppen anyukámmal voltam, mert Viktor az ország másik sarkában lépett fel. Amikor megláttam a két csíkot a teszten, sokkot kaptam. Ijedtemben? Nem, örömömben! (…) Viktornak is azonnal elmondtam a nagy hírt. Először nem kapott levegőt, oly váratlanul érte a mondandóm, de utána egyfolytában csak nevetett, nagyon boldog volt”

- fogalmazott Anita.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás