Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett az év legborzalmasabb Marvel-DC poénja

Megérkezett az év legborzalmasabb Marvel-DC poénja

Színes

Megérkezett az év legborzalmasabb Marvel-DC poénja

Színes

Toronicza Péter 11:11

Egyértelműen minden olvasó fel fog rajta háborodni. Jómagam majdnem sírtam.

A Marvel kontra DC vita nagyjából ugyanolyan, mint a Pepsi és a Coca-Cola marakodása. A két rivális gyűlölni fogja egymást, míg világ a világ. Lesznek fogyasztók, akik csak elvakultan egynél teszik le a voksukat, míg mások a hangulatukhoz igazítják a választást.

Ha engem kérdeznének, nem nagyon tudnék dönteni, mert mind a két helyen vannak kedvenc hőseim. Például a Marvelnél Pókember, míg a DC-nél Batman, és persze kedvenc gonosztevők is, mint előbbinél Venom, utóbbinál Joker vagy Bane. Igazából azért húzhatna a szívem a DC felé, mert jobb szeretem a sötétséget a képregény univerzumban, de sajnos a kiadó pont ezt nem tudja igazán kihasználni, bár a Joker sikere most remélhetőleg felnyitja a szemüket.

Joe és Anthony Russo, a Bosszúállók: Végjáték, plusz még jó pár Marvel-film rendezői most pont a Marvel és a DC-univerzum háborújáról készül egy remek dokumentumfilm sorozatot készíteni Slugfest címmel, ami tavasszal érkezik majd.

Most azonban jöjjön az év legjobb (legborzalmasabb) Marvel-DC poénja, ami a karácsonyhoz köthető. Mindenki csak saját felelősségére vesse bele magát a képbe…

(via Vesco Dani)

Borítókép: CBR