promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi egyedül díszíti fel a karácsonyfát, és csak egyvalami vigasztalja
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Először fogja egyedül tölteni a karácsonyt Vajna Tímea azóta, amióta Andy Vajna meghalt.

Néhány napja árverzték el azokat a tárgyakat, amit Andy Vajna halála után Vajna Tímea ajánlott fel.

Azonban az árverésen az egykori filmmogul özvegye nem lehetett jelen, mert éppen Amerikában tartózkodik. Sőt, tervei szerint a következő egy évet a tengerentúlon fogja tölteni.

Ennek apropóján kért interjút Vajna Tímeától a Bors, aki sajtósán keresztül válaszolt a lap kérdéseire. Vajnáné sajtósán – Baranyi Rozin – keresztül válaszolt az újság kérdéseire, aki többek között elmondta:

„Timinek idén nagyon nehéz lesz az ünnepi időszak, hiszen ez lesz az első év, amikor szeretett férje már csak lélekben van vele. Mint kiderült, családja sem csatlakozik hozzá az ünnepekre Los An­gelesben, ezért még nehezebb lesz megküzdeni az emlékeivel, mivel nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolna rá, vagy ne érezné a jelenlétét. Szenteste csupán szeretett cicája lesz vele, majd később szerencsére másnap egy-két barátja is ott lesz körülötte, akik szintén a szeretteik nélkül maradtak, ezzel is kicsit elterelve Timi gondolatait a gyászról és a magányról. Timi kifejezetten szereti a tradíciókat, furcsa lesz neki, hogy újra ő díszíti a karácsonyfát, amit kislányként na­gyon szeretett, ugyanis Andy mindig hatalmas fákat vett, és szakemberekkel díszíttette fel.”

Mivel a jövőben nem Budapesten fog élni Vajna Tímea, így természetesen az eddigi otthonából minden fontos dolgot elhozott:

„Kiürítette már a budapesti lakást, mindent magához vett. Két közös dolgukhoz ragaszkodik, ami mindig vele van, legyen bárhol is a világban: egy közös fényképhez, illetve a jegygyűrűjéhez, amit bárhova utazik, magával visz, hiszen ez mindig a szerelmükre fogja emlékeztetni.”

Vajna Tímea egyre gyakrabban tűnil fel A-listás filmsztárok között Hollywoodban, illetve feltett szándéka, hogy producerként és forgatókönyvíróként helyezkedjen el a filmek fővárosában:

„Számos szakmai találkozóra jár, ahol néhai férjéhez hasonlóan a magyar film hírnevét akarja öregbíteni, azért dolgozik, hogy újra Oscar-, Golden Globe- vagy más nemzetközi díjban részesülhessenek a magyar alkotások. Hatalmas sikernek élte meg Aspy Tom A pillanat című filmjének hétvégi sikerét, ugyanis két kategóriában is díjazták a nulla költségvetésű alkotást az International Golden Film Award Hollywoodon. Ez is bizonyítja, hogy ott a helyünk az élvonalban, és a következő évet ilyen sikerek kitaposására szeretné hasznosítani az új életet kezdő Timi.”

#newyork #maxmara #artificialfur #streetstyle #taxi

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás