promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzikéék balesetet szenvedtek, elhunyt a híres sztárséf, megvan a Sherlock Holmes 3 főgonosza
Borítókép:  Délmagyar
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mutatjuk a hét legolvasottabb híreit Győzikéék autóbalesetétől egészen a Sherlock Holmes harmadik részéig.

Az elmúlt napokban minden Győzike és családjának autóbalesetéről szólt. A Gáspár család Salgótarján felé hajtott az autópályán, mikor egy, a forgalommal szembe közlekedő Suzuki szándékosan beléjük hajtott. A Suzukit vezető 26 éves nő később a történtekről beszélt.

Elhunyt a híres sztárséf, akinek köszönhetően a brit konyha felkerült a gasztronómia térképére. A séf az egyik műsorát forgatta Dubajban, majd miután hazaért, és megvacsorázott, összeesett, és meghalt. Pályatársai megható szavakkal búcsúztak a híres szakácstól.

Karácsonykor véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb műsora, a Gasztroangyal. Borbás Marcsi az utóbbi időben eléggé kimerült, ezért pihenésre van szüksége. Ebből kifolyólag nem hosszabbította meg a műsor szerződését az MTVA-val.

Váratlan fordulat a MOL Fehérvárnál: Miután a klub 3-1-es vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától, a vezetőség szerződést bontott Marko Nikolics vezetőedzővel.

Újabb részletek derültek ki a Sherlock Holmes 3. részéről. A folytatást, amit már nem Guy Ritchie fog rendezni, természetesen visszatér Robert Downey Jr., akihez úgy tűnik, sikerült megtalálni a megfelelő nemezist. A mesterdetektív ellenfelét a Star Wars-filmek sztárja alakíthatja majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás