promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp életveszélyben, talán a karácsonyt sem fogja megérni
Borítókép:  LOIC VENANCE / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Barátai szerint Johnny Depp-nek hetei vannak hátra az alkoholproblémája miatt.

Johnny Depp neve nem cseng túl fényesen manapság Hollywood-ban, miután volt felesége, Amber Heard azt vallotta exférjéről, hogy bántalmazta őt.

„Ha iszik, szörnyeteggé válik”

– fogalmazott korábban a színésznő.

A színész a vádakra perrel reagált, egy több oldalas dokumentumot nyújtott be a bíróságon bizonyítékként, hogy Heard volt az, aki bántalmazta őt.

 

Az viszont köztudott, hogy Johnny Depp komoly alkoholproblémákkal küzd, de azt csak barátai és hozzátartozói tudták, hogy milyen súlyos a helyzet. A Globe magazinnak elmondták, hogy a színész már évekkel ezelőtt több, mint 8,5 millió dollárt költött havi szinten borra, manapság pedig a hajnali óriákig rendeli magának a vodkát. Barátai szerint Depp alkoholfüggősége már olyan mértékű, hogy a nyilvános eseményeken is kávés pohárban viszik neki a vodkát.

„Ha nem áll le, karácsonyra már nem lesz életben”

– nyilatkozta az egyikük.

A Johnny Depp körüli problémák és vádak miatt többen felszólaltak azért, hogy a Warner Bros. a színész nélkül folytassa a Legendás állatok-szériát, azonban mind a stúdió, mind a filmek rendezője, David Yates, mind maga J.K. Rowling kiállt Depp mellett, mondván

ők egyáltalán nem olyannak ismerik Johnny-t, mint amilyennek összehordják a médiában.

 

Mint az köztudott, Depp nem ölti magára többet a legendás Jack Sparrow kapitány szerepét. A Disney már javában dolgozik A Karib-tenger kalózai reboot forgatókönyvén, mégpedig a Csernobil-sorozat írójával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás