Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi otthagyja a Sztárban sztár leszek! műsort, de érthető az oka

Tóth Gabi otthagyja a Sztárban sztár leszek! műsort, de érthető az oka

Színes

Tóth Gabi otthagyja a Sztárban sztár leszek! műsort, de érthető az oka

Színes

Helmeczi Benjamin - 2019.11.13. 13:50

Ezen a hétvégén már nem láthatjuk Tóth Gabit a Sztárban sztár leszek! zsűrijében.

Az énekesnő gyermeke érkezésének közeledtével anyai teendőit tartja szem előtt, így arra a döntésre jutott, hogy az utolsó két adáson már nem lesz jelen – írja a TV2 sajtóközleménye.

„Nagyon sokat kaptam ettől a műsortól és azoktól az emberektől, akik a Sztárban Sztár leszek! csapatában dolgoznak. Hétről hétre rengeteg energiát merítettem abból, hogy ide tartozhatok és közelről láthatom a versenyzők fejlődését, ami által én is több lettem. Hálás vagyok, hogy a kislányom ilyen sokáig hagyta, hogy vasárnaponként beüljek a mesterszékbe, de a várandósságnak ebben a szakaszában, már nem tudom azt a maximumot adni, amit elvárok saját magamtól. Elérkezett az idő, hogy a gyermekemre koncentráljak, és az ő érdekeit tartsam szem előtt. Katja kezét nem engedem el, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és mint felelősségteljes Édesanya, ő is érti, tudja, hogy miért kellett ezt a döntést meghoznom, mint ahogy azt is, hogy jó kezekben hagyom”

– árulta el döntése hátterét Gabi.

 

A csatorna teljes egyműködéssel kezeli a helyzetet, és nem áll le a vasárnapi elődöntőre való felkészüléssel, bár az még egyelőre kérdéses, hogy ki veszi át Gabi helyét a zsűriben.

„A műsor gördülékenyen folytatódik majd, illetve mindent megteszünk azért, hogy Katja se szenvedjen hiányt a felkészülése során. Fel voltunk készülve erre a helyzetre is, már dolgozunk a megoldáson, amiről hamarosan többet is elárulunk”

– fogalmazott Kirády Attila, a TV2 Csoport kreatív igazgatója.

Hogy melyik négy versenyző kerül a jövő heti fináléba, az vasárnap az elődöntőben fog kiderülni.

Borítókép: TV2

Legolvasottabb hírek