promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Bekaphatjátok” - Tóth Vera csúnyán kiosztotta a követőit
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnőnek elege lett a negatív kommentelőkből.

Tóth Vera néhány napja boldogan osztotta meg követőivel, hogy a Mercedes márkanagykövete lett, és posztolt egy képet az ajándékba kapott használati autójáról. Bizonyára ez valakinek nem tetszett, ugyanis rögtön utána végigkarcolták az énekesnő járművét.

„Szomorú vagyok, hogy ez valakinek örömet szerez. Nem azért csinálták, mert valakinek ártottam, nem ártottam senkinek. Talán a szombati Insta-posztomat értették félre”

- nyilatkozta az esettel kapcsolatban a Blikknek Vera.

 

Az énekesnő elmondása szerint már régóta tart ez a háborúskodás a negatív kommetelők és közte. Ezzel kapcsolatban Vera az Instagram-oldalára posztolt egy képet magáról, és az alábbiakat írta hozzá.

„A kommentcsászároknak, akik azt gondolják, ne posztolj, pusztulj, ha:
-boldog vagy, -nincs min sírni
-szép a ruhád
-szép a kocsid -van ki megöleljen
-sikeres vagy -van szponzorod -van munkàd
-boldog vagy -csinos vagy
-ismert vagy
-szebb vagy mint ő
-jó neked -jót eszel -utazol sokat -cuki dolgaid vannak -szép házban laksz
-rendszeresen sportolsz..
-kitartó vagy -erős vagy

Miért kellene kedvesnek lennem veled, az örök elégedetlen és tehetetlen emberrel szemben, aki engem mindig bántani akar?”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A kommentcsászároknak, akik azt gondolják, ne posztolj, pusztulj, ha: -boldog vagy, -nincs min sírni -szép a ruhád -szép a kocsid -van ki megöleljen -sikeres vagy -van szponzorod -van munkàd -boldog vagy -csinos vagy -ismert vagy -szebb vagy mint ő -jó neked -jót eszel -utazol sokat -cuki dolgaid vannak -szép házban laksz -rendszeresen sportolsz.. -kitartó vagy -erős vagy Miért kellene kedvesnek lennem veled, az örök elégedetlen és tehetetlen emberrel szemben, aki engem mindig bàntani akar? Aki miatt az ártatlan ember szenved, mert lelketlen vagy? Ezért is írlak ki ide, hogy lásd, figyelve vagy, rossz arc! Rólad Saiid sorai jutnak eszembe: A tehetetlen ember mindig másra haragszik. A tehetetlen ember nem hallja, ami hallatszik. A tehetetlen embert szíjak ejtik rabul. A tehetetlen ember izzadva Sem tanul. A tehetetlen ember szidja, aki tehetős. A tehetetlen ember fázik, hogyha felelős. A tehetetlen ember nem emlékszik szépre. A tehetetlen embert (ezért) könnyű csalni lépre. A tehetetlen ember azt mondja: - Úgyse! A tehetetlen ember nem vágja a húst le. A tehetetlen ember unja, hogy tehetetlen, Mert a tehetetlen ember múltja temetetlen. A tehetetlen ember azt játssza, hogy érdektelen, Mert a tehetetlen ember így mutat életjelet. A tehetetlen ember nem tud élni szelíden. A tehetetlen ember kényszerből kéri, hogy más segítsen. A tehetetlen ember nem tudja, mire képes. A tehetetlen ember színe hideg, éles. A tehetetlen ember szereti, ha más is esendő. A tehetetlen ember tűző napnál nyit esernyőt. A tehetetlen ember azt szereti, ha nincs csend! Önmagából hiányolja a nem létező Istent. A tehetetlen ember, ha lusta, az a legrosszabb. A tehetetlen ember a puszta létével felbosszant. A tehetetlen ember jó kedvet színlel, szépeleg. A tehetetlen ember azt hiszi, már nem, pedig még beteg. A tehetetlen ember csak eszköznek látja a zongorát. A tehetetlen ember eltéveszti ki a jóbarát. A tehetetlen embert nem lehet kiengesztelni. A tehetetlen ember azt teszi, hogy ... nem tesz semmit! A tehetetlen ember tudja, hogy a kulcs nála, De inkább tehetetlenséget választ és a dolgot furcsállja. Hát..NEM miattatok fogok megváltozni #bekaphatjátok

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

 

Ha jól megnézzük a posztot, a hashtagek között találunk egy szót, amivel Tóth Vera egyértelműen a rosszakaróinak üzent:

„bekaphatjátok”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás