Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pontot tettek a Trónok harcás kávéspohár-rejtélyre

Pontot tettek a Trónok harcás kávéspohár-rejtélyre

Színes

Pontot tettek a Trónok harcás kávéspohár-rejtélyre

Színes

Toronicza Péter 08:35

Kiderült, hogy ki hagyta ott a kelléket egy másik világból.

Nagyon sokáig a rajongók egyik kedvenc szereplője egy Starbucks-os kávéspohár volt, ami a 8. évad 4. részének lakoma jelentében tűnik fel. Az a részlet roppant sötét, de valaki még így is ki tudta szúrni, és hát fel is robbant tőle az internet.

 

Már csak azok láthatják a 15. percnél, akik anno letöltötték az epizódot, mivel a szakemberek kiretusálták a részből. A Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke is annyira a szereppel volt elfoglalva, hogy nem vette észre a vendégszereplőt. Critical Mention médiaelemző adatai alapján a Hollywood Branded vezetője, Stacy Jones úgy vélte, a baki nagyjából 2,3 milliárd dollárt érhetett a Starbucksnak. Szép kis ingyen reklám.

Azonban egy rejtély még megoldatlan volt: ki hagyta ott a jelenetben a kávéját? Eddig a találgatók nem is színészre gyanakodtak. Hát, pedig színész, és Emilia Clarke Jimmy Fallon műsorában le is leplezte a bűnöst.

Dobpergést kérek! A tettes Conleth Hill volt, aki ugyebár Varyst alakította a szériában.

„Pont az Emmy-gála előtti partyn voltunk, ahol Conleth, aki a jelenetben mellettem ült odalépett hozzám, és azt mondta: „Emilia, muszáj vagyok elmondani valamit… enyém volt a kávéspohár’”

- mesélte Clarke a showban.

A színésznő megerősítette, hogy ezt tényleg Conleth mondta, ő az igazi tettes, nem más. A színész ezért már nem igen fog kapni semmilyen dorgálást, és innentől a lelkiismerete is tiszta. Remélem a Starbucks meglepi valami ajándékkal, megérdemelné.

Borítókép: HBO