Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A luxusfeleség még el sem vált, de már ostromolják a férfiak

A luxusfeleség még el sem vált, de már ostromolják a férfiak

Színes

A luxusfeleség még el sem vált, de már ostromolják a férfiak

Színes

TK 14:50

Vasvári Vivien nemrégiben úgy döntött, hogy véget vet házasságának.

Vasvári Vivien pár hete döntött úgy, hogy egy év házasság után elválik Fecsótól, akitől gyermeke született. A barátok reménykedtek benne, hogy a szakítás időleges, ám a Feleségek luxuskivitelben sztárja állítólag elhatározta, hogy jobb lesz neki a férje nélkül.

A „szinglilét” meghozta a férfitársadalom bátorságát, és úton-útfélen bókolnak a csinos üzletasszonynak, aki hivatalosa még házasságban él. Vivien erről nyilatkozott a Blikknek:

„Rengetegen próbálkoznak. Sokan írnak üzenetet, hogy szeretnének megismerni, randit kérnek. De szórakozóhelyen vagy akár az utcán is odajönnek, leszólítanak, ami – nem tagadom – jólesik. A múlt hét végén elmentünk bulizni a barátnőimmel, és egyszer csak odalépett hozzám egy férfi. Hatalmas rózsacsokor volt a kezében, azt mondta, én vagyok itt a legszebb, megérdemlem a bókot és a virágot is. Nem is tudom elmondani, mennyire jólestek a szavai. Ha valaki bókol, azt nem utasítom el, de nem keresek most pasit. A gyermekeim, Ariana és Edward a legfontosabbak, velük próbálok minél több időt tölteni, hogy ők ne érezzenek semmit az új élethelyzetből. Hála a jó égnek, nagyon sokat dolgozom, és végre magamra is van időm. Új életet kezdtem, amibe idővel – remélem – megérkezik a nagy ő. Szeretnék még gyermeket, régi álmom, hogy örökbefogadjak egy gyerkőcöt, hiszem, hogy ez is sikerül majd.”

Borítókép: Instagram.