promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A  békés megoldást keresi L.L. Junior és Csilla, de azért akad probléma
Borítókép:  Blikk/Isza Ferenc
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

L. L. Junior és Csilla fiuk temetésén szeretettel viseltettek a másik iránt, s igyekeznek megoldani a helyzetet, de azért még bőven akad probléma.

[[adv]]

Roma hagyományok szerint temette el L.L. Junior és volt párja, Csilla, a nemrég elhunyt fiukat. A szertartásom támogattták egymást, s azután a két fél megállapodott abban, hogy igyekeznek békésen, higgadtan rendezni problémáikat.

„Már mindketten sokkal békésebbek. Bár Junior eddig sem akart vitát, így hozta a helyzet Nagyon sajnálja Csillát, hiszen tudja, min megy keresztül. Ő volt ott a kisfiúval, végignézte a tragédiát. Csak ő tud neki segíteni, mert ugyanazt a fájdalmat élik át mind a ketten. Dávidka az ő szerelmük csodás ajándéka volt, akit mindennél jobban szerettek. Hatalmas fájdalom ez, de támogatják egymást a gyászban"

– fogalmazott a Blikknek  zenész menedzsere, Száva Rita. 

Igaz, ahogy arról beszámoltunk, a L.L. Junior nagyobbik fia Csillától az édesapához került. S ezt a helyzetet meg kell oldani. Dr. Mester Csaba, a rapper ügyvédje elárulta, 

beadták az ideiglenes elhelyezésre vonatkozó kérvényt, hogy amíg ki nem derül, az édesanyának milyen szerepe volt a balesetben, addig Lacika az édesapjával maradjon

A szakjogász azt is elárulta, hogy L. L. Junior a múlt hét végén több fotót és videót is küldött Csillának, ahogyan épp kerékpározni tanítja gyermekét, akivel Csilla többször beszélt telefonon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás