promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior szerint párja felelős kisfia haláláért, elpereli közös gyereküket
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tragédiát követően L.L. Junior ügyvédhez fordult, vissza sem adná anyukájának nagyobbik gyerekét. Elperelné őt Csillától.

[[adv]]

Ahogy arról beszámoultunk, felfoghatatlan tragédia érte L. L. Juniort. A rapper hároméves kisfiát Zuglóban halálra gázolták. Az eset után a Blikk megszólaltatta az énekest, aki arról beszélt, nem tudja felfogni, ami történt.

„Annyira hihetetlen, olyan, mintha egy rémálomban lennék, és csak azt várom, hogy mikor ébredek fel. Egyszerűen nem fogom fel, hogyan történhetett ez."

Mint a Bors írja, L. L. Junior most magához vette a nagyobbik fiát, Lacikát, és nem is akarja már visszaadni az édesanyjának, Csillának. A rapper úgy véli, párja volt a felelős hároméves kisfia haláláért.

Az énekes ügyvédje, dr. Mester Csaba a bulvárlapnak jelezte, L.L. Junior vissza sem adná anyukájának a kisfiút. 

„Közös szülői felügyeletben állapodtak meg, de a gondozás az édesanya feladata maradt. Ügyfelem a jelenlegi helyzetben nem tarthatta magát ehhez a megállapodáshoz, magához vette a nagyobbik fiát. Most az édesanya pszichés állapota sem teszi lehetővé, hogy gondoskodjon róla, ez független a büntetőjogi felelősségétől" – nyilatkozta a Bornsak dr. Mester Csaba.

Hozzátette,

„még a héten bíróságra mennek, hogy rendeljenek el ideiglenes határozatot a felügyeleti jogokról."

Arról pedig már az édesanya, Csilla jogi képviselője, dr. Horváth B. Gábor büntető szakjogász mesélt a Borsnak, hogy Junior teljes mértékben Csillát hibáztatja.

„A közösségi oldalán és ügyvédje, dr. Mester Csaba által is nyílt hadüzenetet indított ellene: el akarják venni ügyfelemtől a gyermekét."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás