promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea: Fel kell építenem magam, vigyáznom kell a pénzre
Borítókép:  Vajna Tímea és Andy Vajna. Forrás: velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Őszinte interjút adott Návai Anikónak Vajna Tímea.

[[adv]]

Nagy vihart kavart, amikor néhány héttel ezelőtt interjút adott a TV2-nek Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea.

Most a Story magazinnak beszélt az elmúlt évekről: sok új, eddig nem ismert információt is megosztott Návai Anikóval. Összegyűjtöttük a legfontosabb, és legérdekesebb gondolatokat:

  • A megismerkedés akkor kezdődött, amikor Andy Vajna a Nobu nevezetű étterem nyitásánál hoszteszlányokat keresett, őket pedig Vajna Timi szállította.
  • „Azzal kezdte, hogy tegeződjünk, mert ő amerikai és nyugodtan tegezhetem. Leültünk az étteremben, és egyből azzal kezdte, hogy gyönyörű a szemem. Én meg bebandzsítottam, és ez nagyon tetszett neki. Utána megint szeretett volna velem találkozni, de hiába hívogattatott a sofőrjével, legalább három hónapig vagy nem vettem fel a telefont, vagy azt mondtam, hogy nem érek rá, vitorlázni megyek a barátaimmal. Mert ódzkodtam tőle, hogy mit akarhat tőlem ez az idős pasi.”
  • Vajna Tímea a Damu-ügy miatt ügyvédet keresett, és Andy Vajnához fordult tanácsért, akivel egyre többet beszélgettek: „A volt barátom feljött hozzám, megvert és megerőszakolt. Akkor fordultam Andyhez, hogy tud-e nekem ajánlani egy ügyvédet. Felajánlotta, hogy megvéd és segít bármiben, ha szükségem van rá. (…) Nem voltam jól lelkileg, mindig felmentem hozzá az Abos utcai lakására, és mint két lelki sérült ember, beszélgettünk egymással. Benne még friss volt a fia elvesztése utáni fájdalom, bennem meg a Damu-ügy. Felajánlotta, hogy menjünk el valahova Európába, Rómába, azt hiszem. És még a közös út előtt kérte, hogy aludjak vele. (…) Andy belém szeretett, és én is nagyon megszerettem őt.”
  • Csak a szakítás után döbbent rá Vajna Tímea, hogy szerelmes a producerbe.
  • Vajna Tímea a következőket szerette Andy-ben: volt esze, humora, hatalma és kellemes társaságot biztosított.
  • Andy Vajna sohasem engedte, hogy Tímea fizessen, magángépen repült, és új dolgokat tapasztalt meg.
  • Soha nem voltak köztük veszekedések, maximum nézeteltérések.
  • „Azt mondta, nem akarja, hogy más férfié legyek, el szeretne venni feleségül. Mert látta, hogy tetszem másoknak is. »Timi, ugye leszel a feleségem, ugye leszel?« Ezt hajtogatta.”
  • Háromszor mondott nemet Vajna Tímea Andy Vajnának.
  • „Az első fél évben furcsa volt, hogy amikor bementünk egy luxusüzletbe, Andy mindig kimenekült. Amint kimondtam, hogy milyen jó lenne ez a táska, vagy hogy mennyire tetszik az a ruha, azonnal kimenekült. És nem vette meg. Az esküvő után kicsit adakozóbb lett. Tényleg leste minden kívánságomat. Persze kontrollálta az anyagiakat, nagyon keményen, nem kaptam meg mindent, amit szerettem volna, de olyan életet biztosított… És később adott egy hitelkártyát, amivel bárhová bemehettem és vásárolhattam.”
  • Volt, hogy barátnőinek is vásárolt olyan dolgokat, amiket azok nem engedhettek volna meg maguknak.
  • Volt olyan, hogy Andy Vajna megdorgálta feleségét az anyagiak miatt.
  • „Ő maga is borzasztóan hiányzik. Mindig eszembe jut, ha csak egy kicsit, ha csak egy napra visszajöhetne... Ha átölelhetném újra! Minden hiányzik. Az egész ember. A lénye. És most..már csak magamra számíthatok. Nekem ez egy komoly lecke. Nem abból áll az életem, hogy utazgatok, fotózgatom magam, jótékonykodom, és néha ránézek a fánkboltomra. Fel kell építenem magam, és vigyáznom kell a pénzre. Amióta meghalt...hirtelen felnőttem.”
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás