Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A T-rex jelmezes futóversenyre nehéz szavakat találni

A T-rex jelmezes futóversenyre nehéz szavakat találni

Színes

A T-rex jelmezes futóversenyre nehéz szavakat találni

Színes

Gaba - 2019.07.15. 10:45

T-rexnek öltözött felnőtt férfiak törnek ki a startból egy amerikai lóversenypályán, s lélekszakadva futnak a cél felé. Igen, ez a valóság, videó van róla. Garantáljuk, hogy örök emlék lesz.

Emlékeztek a pajkos kedvű amerikai hölgyre, aki T-rex jelmezben ment feleségül szerelméhez? A srác szakadt a nevetéstől, amikor megfordulva szépséges felesége helyett egy ragadozó dinoszaurusz fogadta. A hölgyet Elisabeth Gardnernek hívják, és ha kedve szottyan, mostantól versenyen is indulhat egészen extravagáns jelmezében.

A BuzzFeed szúrta ki azt a viadalt, ahol felnőtt, bizonyosan mentálisan ép férfiak, mérkőztek meg egy minden képzeletet felülmúló futóversenyen. Mindannyian egy rovarírtó cég munkatársai. Felhúzták a T-rex jelmezt, és a Washington állambeli Auburn lóversenypályájának startjából kilőve, lélekszakadva rohantak. A látványra nehéz szavakat találni.

Mivel csak arcmagasságban, egy átlátszó fólián keresztül látnak ki a versenyzők a jelmezből, így akad, aki hatalmas zakózással végzi.

A július 6-a óta látható videót eddig több mint 20 millióan nézték meg.

A verseny igazgatója a USA Today-nek elmondta, három éve rendezik meg a viadalt, és egyre népszerűbb a dolog, folyamatosan kapják a megkereséseket a cégektől. Talán Elisabeth Gardnernek is jut egy hely jövőre.

Borítókép: Twitter/BuzzFeed