Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ötmilliós futás: fizethet a BL-döntő legszebb teljesítményét nyújtó modell

Ötmilliós futás: fizethet a BL-döntő legszebb teljesítményét nyújtó modell

Színes

Ötmilliós futás: fizethet a BL-döntő legszebb teljesítményét nyújtó modell

Színes

Promotions - 2019.06.06. 10:01

Büntetéssel sújtották Kinsey Wolanski-t, aki futásával megzavarta a Tottenham Hotspur–Liverpool Bajnokok Ligája-döntőjét.

Szombaton játszották a Bajnokok LIgája 2018-2019-es szezonjának színtiszta angol döntőjét.

A mérkőzés egyik, ha nem a legemlékezetesebb jelenete az volt, amikor egy Vitaly Uncensored-feliratú fürdőruhába bújt hölgy beszaladt a pályára. A szabályokat követve a tévé előtt ülők nem láthatták, hogy kiről van szó. Azonban a fotósoknak és a feliratnak hála, pár percen belül az internet népe kiderítette, hogy mi a kisasszony neve. A hölgyet Kinsey Wolanski-nak hívják, és természetesen van Instagram-oldala is. Pikáns képekkel felturbózott cikkben mutattuk be nektek a hölgyet.

A Marca beszámolója szerint a Wolanski kisasszony most megkapta a büntetés. A spanyol újság információja szerint a tétel két részből áll: a pályára rohanásért 5 ezer eurót, míg a barátja által üzemeltett pornóoldal reklámozásáért 10 ezer eurót kell fizetnie. Külön kitétel, hogyha újabb mérkőzést zavar meg, akkor azért még 8 ezer eurót kell fizetnie.

Érdekesség, hogy az Apex Marketing Group kiszámolta, hogy ez a kis futás 3,5 millió eurónak (több mint egy milliárd forint) értékű reklámnak felel meg. Ehhez képest bagatell az a 15 ezer eurót...

Borítókép: Kinsey Wolanski futása a Bajnokok Ligája-döntőjében. Forrás: AFP