promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aprópénz: több mint egymilliárdért eladó Tony Soprano háza
Borítókép:  nme.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ filmtörténetének egyik legjobb darabja a Maffiózók című sorozat.

1999. január 10-én adta le az HBO a The Sopranos, azaz a Maffiózók sorozat első részét. Egyesek szerint ez a sorozat taposta ki azt az utat, ami a modern szériákhoz kellett. David Chase hat évadon keresztül mutatta be Sopranoék történetét, na meg az egész maffiabirodalmat.

A Maffiózók főszereplője, James Gandolfini már az égi vadászmezőkön szervezi csapatát, ám most egy előzménysorozatot is kapni fogunk.

Március közepén jött a hír, hogy megtalálták a tökéletes szereplőt, aki eljátssza majd a fiatal Tony Sopranot. Ő pedig nem lehetne ez más, mint James Gandolfini fia, Michael Gandolfini, akiben benne van édesapja minden egyes rezdülése, de azóta már olyan nevek is csatlakoztak a csapathoz, mint a Nagymenőkből ismert Ray Liotta.

A The Many Saints of Newark az 1960-as évek Amerikájába megy vissza. Sok rajongó tudja, hogy Tony Newarkban nőtt fel, ahol édesapja, Giovanni „Johnny Boy” Soprano és nagybátyja, Corrado „Junior” Soprano is részt vett a szervezet bűnözésben. A film nem csak a gengszterkedést akarja bemutatni, hanem a feketék és fehérek közötti elharapódzó viszonyt is.

A The New York Times most arról számolt be, hogy eladóvá vált Tony Soprano háza. Érdekesség, hogy az első részt tényleg ebben a házban forgatták, később a háznak a berendezése alapján alakították ki azt a stúdiót, ahol a belső felvételek készültek. A ház tulajdonosa 3,4 millió dollárért (kicsivel több mint egymilliárd forint) árulja ékszerdobozát. Ezért a pénzért négy hálószobát, négy fürdőszobát, egy hatalmas garázst és egy vendégházat is kapunk. (Az amerikai lapnak köszönhetően fotókat is láthatunk a kultikus házról.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás