promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Király Viktort elfogta a rosszullét, mielőtt feltette a nagy kérdést
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Király Viktor elárulta, hogy még a fellépések előtt sem érzett soha olyat, mint a lánykérést megelőzően.

Arról már portálunk is beszámolt, hogy Király Viktor különleges helyre reptette szerelmét, Virág Anitát, hogy ott kérje meg a kezét.

Most a Borsnak részletesebben is elmesélte a lánykérést megelőző pillanatokat:

„Elképesztő módon izgultam, nem ismertem magamra. Konkrétan remegett kezem, lábam. Anita nem is tudta, mi van velem, mert séta közben elvonultam, hányingerem volt, anynyira féltem, hogy mit mond.”

Az énekes mindkét családot beavatta a titkos tervbe. Király Viktor édesapja segített fiának kiválasztani a gyűrűt, míg Anita családja a római vakációra tartott velük. A zenész elmondta, hogy most még csak ízlelgetik azt, hogy jegyesek:

„Egyelőre csak ízlelgetjük, milyen jó érzés, hogy jegyesek vagyunk. Bárki bármit mond, igenis egy gyűrű bizonyosságot ad a nőnek és a férfinak is, hogy jó úton halad a kapcsolat. Azóta minden reggel úgy köszöntjük egymást, hogy »jó reggelt, menyasszonyom, jó reggelt, vőlegényem«. Az esküvő még picit odébb van.”

Király Viktor elárulta, hogy mivel vette le a lábáról a lány:

„Könnyen barátkozik és rendkívül határozott is. Nem ismerek nőt, aki minden félsz nélkül, már a kapcsolatunk elején simán felhívta az édesanyámat, mert volt egy kérdése, amiből egyből csacsogás lett.”

Virág Anita semmit sem tudott az előkészületekről:

„Nem számítottam rá, hogy menyasszonyként térek haza, de a világ legboldogabb nője vagyok.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás