promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő elárulta, hogy melyik testrésze miatt nagyon szégyenlős
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világhírű modell az RTL Klub egyik műsoréban rántotta le a leplet egyik titkáról.

A most zajló Cannes-i filmfesztivál idején tartják a városban az amfAR gálát, ami nem csak a jótékonysággal, de a divatbemutatóval is egyenlő. Ezen jelent meg két nappal ezelőtt Mihalik Enikő, mégpedig egy magyar tervező, Daalarna csodaszép ruhájában.

Annual left arm Du Cap selfie

(@eniko) által megosztott bejegyzés,

Szombat délelőtt pedig az RTL Klub egyik műsorában beszélt arról, hogy melyik az a testrésze, amit nem igazán szokott mutogatni – vette észre a Blikk.

„Általában magassarkú cipőket vagy sportcipőket viselek. Nyáron persze én is viselek szandált, de valamiért nem szeretem annyira kirakni a lábfejemet. Szégyenlős vagyok a lábfejem miatt. Szerintem mindenkinek van ilyen testrésze, amit ha belenéz a tükörbe kicsit másmilyennek lát. Nekem az egyik ilyen a lábfejem, a lábkörmöm, a lábujjaim formája. Nagyon keveset szoktam mutatni belőle, ha leülök mindig magam alá húzom a lábamat, hogy senki ne lássa”

– árulta el a modell.

Azonban ezen a hétvégén mindenképpen meg fogja mutatni a lábát, ugyanis barátjával egy magyarországi esküvőre, és az azt követő mulatságra hivatalosak:

„Hétvégre lecserélem a magassarkú szandálom, mert esküvőre megyünk itt Magyarországon. Jön a barátom is és szeretnék táncolni. Szeretném megmutatni neki, hogy milyen, amikor a barátnője lagzis zenére mulat.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás