Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mihalik Enikő elárulta, hogy melyik testrésze miatt nagyon szégyenlős

Mihalik Enikő elárulta, hogy melyik testrésze miatt nagyon szégyenlős

Színes

Mihalik Enikő elárulta, hogy melyik testrésze miatt nagyon szégyenlős

Színes

Promotions 15:05

A világhírű modell az RTL Klub egyik műsoréban rántotta le a leplet egyik titkáról.

A most zajló Cannes-i filmfesztivál idején tartják a városban az amfAR gálát, ami nem csak a jótékonysággal, de a divatbemutatóval is egyenlő. Ezen jelent meg két nappal ezelőtt Mihalik Enikő, mégpedig egy magyar tervező, Daalarna csodaszép ruhájában.

Annual left arm Du Cap selfie

(@eniko) által megosztott bejegyzés,

Szombat délelőtt pedig az RTL Klub egyik műsorában beszélt arról, hogy melyik az a testrésze, amit nem igazán szokott mutogatni – vette észre a Blikk.

„Általában magassarkú cipőket vagy sportcipőket viselek. Nyáron persze én is viselek szandált, de valamiért nem szeretem annyira kirakni a lábfejemet. Szégyenlős vagyok a lábfejem miatt. Szerintem mindenkinek van ilyen testrésze, amit ha belenéz a tükörbe kicsit másmilyennek lát. Nekem az egyik ilyen a lábfejem, a lábkörmöm, a lábujjaim formája. Nagyon keveset szoktam mutatni belőle, ha leülök mindig magam alá húzom a lábamat, hogy senki ne lássa”

– árulta el a modell.

Azonban ezen a hétvégén mindenképpen meg fogja mutatni a lábát, ugyanis barátjával egy magyarországi esküvőre, és az azt követő mulatságra hivatalosak:

„Hétvégre lecserélem a magassarkú szandálom, mert esküvőre megyünk itt Magyarországon. Jön a barátom is és szeretnék táncolni. Szeretném megmutatni neki, hogy milyen, amikor a barátnője lagzis zenére mulat.”