Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bíró Ica megafonnal próbálta megállítani a kilakoltatását

Bíró Ica megafonnal próbálta megállítani a kilakoltatását

Színes

Bíró Ica megafonnal próbálta megállítani a kilakoltatását

Színes

Promotions 12:17

Bíró Ica devizahitelének egekbe emelkedett törlesztőrészletei miatt veszíti el az otthonát, pénteken kilakoltatták XII. kerületi családi házából. A rendőröknek fúróval kellett felfeszíteni a kaput, melyet a tiltakozók megpróbáltak elbarikádozni.

Bíró Ica kilakoltatása alkalmából külön Facebook-eseményt készített valaki, elég nagy hírverést kapott az akció. A rendőrség és a végrehajtók péntek reggel megérkeztek a fitnessz-modell-énekes budapesti házához, ahol azonban komoly tömeg, és félig-meddig elbarikádoztott ház fogadta őket. A Mérce nevű portál Facebookon élő videón kíséri figyelemmel az eseményeket.

A rendőrség felszólította Bíróékat, hogy hagyják bejutni őket, majd a rendőrség technikusa fúróval nekiállt felfeszíteni a családi ház kapuját. Egyes magyar portálok beszámolói szerint kisebb dulakodás is kialakult, amikor a rendőrök az udvarról kivitték a tiltakozókat.

Bíró Ica megafononal próbálta világgá kürtölni igazát, a végrehajtó közben a rendőrökkel egyeztetett, hogyan végezzék el a munkájukat.

Bíró Icát azért akarják kilakoltatni, mert korábban devizahitelt vett fel, melynek törlesztőrészletét nem tudta fizetni. Ezért a bank elárverezte a XII. kerületi ingatlanját. Ügyvédje szerint azonban a devizahitel szerződés semmis, ezért a kilakoltatás is jogellenes. Bíró szerint az elárverezéskor is bűncselekmény történt, ami miatt feljelentés-kiegészítést akart átadni a rendőröknek pénteken.

Nem csak a XII. kerületi házából, de Facebook-bejegyzése szerint Krisztina körúti lakásából is kiteszik még pénteken. 

Borítókép: life.hu