promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Harry Potter-es Vans-cipő
Borítókép:  Nice Kicks
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alig egy hónapja van a polcokon a Vans David Bowie-s kollekciója, máris itt az újabb együttműködés. Az amerikai cég legfrissebb kiszemeltje napjaink kedvenc sebhelyes homlokú varázslója. Jön a Harry Potter-es Vans cipő!

Köztudott, hogy a Vans imádja a menő együttműködéseket. A népszerű kaliforniai cég tervezői alig várják, hogy hírességek, képzőművészeti alkotások vagy filmek ihlette lábbelikkel rukkolhassanak elő. Tavaly Van Gogh képeit és Marvel-hősöket tettek a kollekcióikra, idén a Led Zeppelin és David Bowie inspirálta a lépőket. A legújabb kollaboráció témája pedig sokak nagy örömére a Harry Potter lesz.

[[cikk]]

A hírt a közösségi oldalaikon tették közzé, megtoldva annyival, hogy nemcsak cipők, hanem ruhák és egyéb kiegészítők is készülnek a J. K. Rowling kultikus sorozatából.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Something magical coming soon: vans.com/harrypotter

vans (@vans) által megosztott bejegyzés,

Azt egyelőre nem árulták el, hogy a szereplők karakteréhez igazítják a dizájnt vagy más vonalon indulnak el.
Az Instagramra kitett videó alapján valószínűbbnek tűnik, hogy a négy ház, a Griffendél, a Mardekár, a Hugrabug és a Hollóház színei, valamint logói szolgálnak inspirációul a tervezéshez.

A megjelenés dátumát jelenleg csak egy gondolatolvasó bűbáj segítségével tudhatnánk meg, és az árakról sem esett még szó. Annyi biztos, hogy a vérbeli Harry Potter-rajongók már most valami varázslatosra készülnek. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás