promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Bowie kollekcióval jelentkezik a Vans
Borítókép:  Highsnobiety
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A népszerű márkának voltak már kiváló húzásai, gondoljunk csak például a Van Gogh képekkel illusztrált kollekciójukra vagy a Marvel figurás cipőkre. Ezúttal a 2016-ban elhunyt David Bowie előtt szeretnének tisztelegni.

Pár napja a Vans arról adott hírt, hogy nemsokára piacra dobja legújabb kollekcióját, amelyet a hatszoros Grammy-díjas zenész legenda ihletett.

A rajongók természetesen már most azon vitatkoznak a közösségi oldalak fórumain, hogy vajon mit szólna ehhez Bowie, aki különc stílusával és folyamatosan változó külsejével kiérdemelte a „pop kaméleonja” becenevet, és sokak szerint egyáltalán nem örülne, ha most cipőkön virítana. Egyelőre viszont többségben vannak azok, akik úgy gondolják, hogy Bowie imádná ezt az ötletet, hiszen egész életében az önkifejezésre buzdított mindenkit és támogatta az újításokat.

Arról nem is beszélve, hogy a Vans nem magát az énekest teszi a lábbelikre, hanem egy sokkal komolyabb koncepciót gondolt ki.

Forrás: WRNR

 

Mindegyik modellt egy-egy zenei album és ezzel együtt egy-egy Bowie alterego inspirálta. Az énekes számára ismertséget hozó Space Oddity, a Hunky Dory, az Aladdin Sane és a Dimond Dogs lemezek stílusa nyomán készültek különböző anyagokból, hímzéseket és nyomatokat is felhasználva a surranók.


 

Forrás: Ultimate Classic Rock


Azt is pontosan megtervezték, hogy a Vans legismertebb, klasszikus modelljei, tehát a Slip-On 47 V DX, az Era, az Old Skool és a Sk8-Hi kapnak majd új külsőt.

A kollekció április 5-én debütál az üzletekben, az árak pedig várhatóan 65 és 80 dollár között mozognak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás