Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sheldon Cooper újabb tanácsokkal látja el a közlekedőket

Sheldon Cooper újabb tanácsokkal látja el a közlekedőket

Színes

Sheldon Cooper újabb tanácsokkal látja el a közlekedőket

Színes

Promotions 11:01

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság bemutatta a KRESZmenők negyedik és ötödik részét.

Napjaink egyik legnépszerűbb sorozata a The Big Bang Theory, vagyis az Agymenők. Jelenleg a 12., befejező évad részei futnak Amerikában.

A történet a kaliforniai Pasadena városában játszódik. Itt él egy bérelt lakásban a két főszereplő Caltech-tudós: a kísérleti fizikus Leonard Hofstadter és az elméleti fizikus Sheldon Cooper. Két legjobb barátjuk is állandó szereplője a sorozatnak: Howard és Rajesh. Howard mérnök, Rajesh asztrofizikus a Caltechen. Életüket mindjárt az első epizódban felforgatja egy csinos, szőke pincérlány, Penny érkezése a szemben lévő lakásba. A négy zseni gondolkodásmódja és „kockasága” merőben eltér az átlagos életet élő emberek életvitelétől, ami a poénok egyik fő forrásává válik.

A rendőrség az utóbbi időben kitesz magáért az ötletes prevenciós videók terén. Mi is írtunk arról a kisfilmről, melyben a bepiálva autóba ülő Szőke András felveszi az öreg kaszást, akit Badár Sándor formáz meg.

Majd az ORFK a Vöröskereszttel karöltve bízott meg egy egyetemistát, hogy készítsen megelőző videót a közlekedés közbeni mobilozás veszélyességének érzékeltetésére. A zombiként vánszorgó gyerekekkel felvett képsorok rémisztőek.

Most pedig bemutatták a KRESZmenők negyedik és ötödik részét:

Borítókép: Sheldon és Leonard az Agymenőkben. Forrás: IMDB