promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Malacpersellyel és egy banánnal ment világgá a nyolcéves kisfiú
Borítókép:  AFP/Frank May
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Malacpersely, utazási magazinok, játékrepülő, banán. Ezekkel a legszükségesebb holmikkal indult világkörüli útra az a vállalkozókedvű orosz kisfiú, akit a nap végére rendőrök vittek haza az anyukájához. Azt mondta, kicsit azért elfáradt, s most már lepihenne. 

A szó szoros értelmét vette alapul az az orosz kisfiú, aki asztraháni otthonából világgá ment. A nyolc éves srác búcsúüzenetet is írt édesanyjának, melyen az állt: világkörüli útra mentem.

Egy nyolc éves gyermek gondolatai ilyenkor nem a bankkártya, a kényelmes cipő és az esőkabát körül forognak, mint legszükségesebb felszerelés. Ő néhány utazási magazint, egy játékrepülőt, apróval teli malacperselyét és egy banánt tett a csomagjába, majd útra kelt, összesítette cikkében az Independent.

Édesanyja természetesen azonnal riasztotta a rendőrséget, ahogy megtalálta a búcsúcetlit. Végül egy keresőcsapat talált rá a kisfiúra, aki elmondása szerint azért kicsit már elfáradt a nap végére, s azt mondta megmentőinek, most már szívesen lepihenne kicsit. Nem csoda, három buszra is átszállt, majd gyalogosan folytatta útját.

A szerencsésen végződött sztorit az orosz belügyminisztérium osztotta meg honlapján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás