Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Malacpersellyel és egy banánnal ment világgá a nyolcéves kisfiú

Malacpersellyel és egy banánnal ment világgá a nyolcéves kisfiú

Színes

Malacpersellyel és egy banánnal ment világgá a nyolcéves kisfiú

Színes

Promotions 12:28

Malacpersely, utazási magazinok, játékrepülő, banán. Ezekkel a legszükségesebb holmikkal indult világkörüli útra az a vállalkozókedvű orosz kisfiú, akit a nap végére rendőrök vittek haza az anyukájához. Azt mondta, kicsit azért elfáradt, s most már lepihenne. 

A szó szoros értelmét vette alapul az az orosz kisfiú, aki asztraháni otthonából világgá ment. A nyolc éves srác búcsúüzenetet is írt édesanyjának, melyen az állt: világkörüli útra mentem.

Egy nyolc éves gyermek gondolatai ilyenkor nem a bankkártya, a kényelmes cipő és az esőkabát körül forognak, mint legszükségesebb felszerelés. Ő néhány utazási magazint, egy játékrepülőt, apróval teli malacperselyét és egy banánt tett a csomagjába, majd útra kelt, összesítette cikkében az Independent.

Édesanyja természetesen azonnal riasztotta a rendőrséget, ahogy megtalálta a búcsúcetlit. Végül egy keresőcsapat talált rá a kisfiúra, aki elmondása szerint azért kicsit már elfáradt a nap végére, s azt mondta megmentőinek, most már szívesen lepihenne kicsit. Nem csoda, három buszra is átszállt, majd gyalogosan folytatta útját.

A szerencsésen végződött sztorit az orosz belügyminisztérium osztotta meg honlapján.

Borítókép: AFP/Frank May