Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elköltözött Meghan és Harry, miközben kikotyoghatták a születendő baba nemét

Elköltözött Meghan és Harry, miközben kikotyoghatták a születendő baba nemét

Színes

Elköltözött Meghan és Harry, miközben kikotyoghatták a születendő baba nemét

Színes

Promotions 14:14

Az utóbbi időben több pletyka is szárnyra kelt a költözéssel kapcsolatban, miközben Meghan barátnője, Serena Williams elszólhatta magát.

Péntek este az utolsó bútorokat is átvitték a Kensington-palotából Meghan és Harry új otthonába – írja saját információira hivatkozva az angol Hello! magazin. A hercegi pár már a windsori Frogmore Cottage-ban töltötte az éjszakát.

A királyi udvarból származó pletykák alapján a fiatal házasok azt szerették volna elérni, hogy visszavonultabban tölthessék – főleg a kicsi születése után –.mindennapjaikat. Mivel Harry csak a hatodik a trónöröklési sorban, ezért II. Erzsébettől megkapták az engedélyt – azonban a brit királyi család egy legnépszerűbb párjáról van szó, így nehéz lesz elbújniuk a lesifotósok elől.

A lap információi (az alább látható fotókat is ők készítették) szerint a ház környezetkímélő, biofestékkel borították falait, a legmodernebb eszközök gondoskodnak a víz- és áramellátásról. A tetőről nem hiányozhatnak a napelemek, a falak pedig hangszigeteltek.

Érdekesség, hogy a költözéshez időzítve Meghan és Harry közös Instagram-oldalt is indított, amivel sikerült Guinness-rekordot dönteniük. Ugyanis mindössze 5 óra 45 perc kellett ahhoz, hogy elérjék az egymillió követőt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What an incredibly special surprise the grassroots led #globalsussexbabyshower was last Sunday! The Duke and Duchess of Sussex are immensely grateful for the outpouring of love and support in anticipation of the birth of their first child. In lieu of sending gifts, the couple have long planned to encourage members of the public to make donations to select charities for children and parents in need. If you already made a donation, the couple send you their greatest thanks. If you are thinking about it, they ask that you kindly consider the following organisations they’ve selected, which we will highlight here over the next few days: @thelunchboxfund @littlevillagehq @wellchild @baby2baby The Duke and Duchess remain appreciative for your warm wishes and kindness during this especially happy time in their lives! Thank you for sharing the love

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Egy pár nappal korábban Serena Williams, a világ egyik legjobb teniszezője, és nem mellesleg édesanya, valamint egyben Meghan Markle barátnője egy interjúban tanácsot adott gyereknevelésből.

Williams elmondta, hogy egy jóbarátja éppen gyermeket vár – mindenki azonnal Meghanre gondolt. A teniszező pedig úgy beszélt a születendő babáról, mintha lány lenne (mindig az angol nőnemet [she] használta, amikor egyes szám harmadik személyben beszélt a gyerekről). A bulvármédia szerint ezek a mondatok egyértelműen Meghan és Harry gyerekére utalnak.

Borítókép: Harry herceg, és felesége Meghan Markle. Forrás: AFP/Ben Stansall