Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Radics Gigi váratlan és meglepő döntést hozott

Radics Gigi váratlan és meglepő döntést hozott

Színes

Radics Gigi váratlan és meglepő döntést hozott

Színes

Promotions 12:47

Az énekesnő úgy döntött, hogy két sikeres év után nem vállalja tovább az X-Faktorban a mentor szerepét.

„Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel, riportokkal, castingokkal, stúdiómunkával, próbákkal és éjszakákba nyúló meetingekkel jár. Így a saját pályámat háttérbe kellett szorítanom, sok felkérésnek nem tudtam eleget tenni, de ez most megváltozik. Örülök, hogy anno belevágtam, viszont a saját bőrömön tapasztaltam, mekkora felelősséggel is jár. Megcsináltam, közben érzelmileg felnőttem, keményen beleálltam vitákba, döntéseket hoztam, ami miatt kaptam hideget és meleget is, de vállaltam. Volt egy kialakult kép rólam korábban, egy estélyi ruhás, 15 éves díva, akit szerettem volna más oldalról is megmutatni, hogy milyen nővé váltam az évek során. Szerintem sikerült”

– mondta Radics Gigi a Blikk-nek.

Természetesen az RTL Klub elfogadta az énekesnő döntését, és műsor kreatív producere azt is elmondta a lapnak, hogy már keresik az utódot, valamint az is elképzelhető, hogy teljesen átalakul a mentorcsapat:

„Az idei évben Gigi már a tárgyalások elején jelezte, hogy hatalmas élmény és remek szakmai kihívás volt számára a műsor, de szeretne a saját karrierjére koncentrálni, amit megértünk és támogatunk.”

Ezzel a mondattal meg is tudtuk, hogy miért hagyta ott Gigi a műsort:

„Hamarosan bemutatom az új, Go című dalomat, ami egy igazán gyönyörű, nagy ívű, lírai dal, ezt a stílust kedveli tőlem igazán a közönség.”

Természetesen az újság nem kerülhette meg az énekesnő magánéletével kapcsolatos kérdést sem:

„Most jó minden, bár túl sok időnk így sincs egymásra. Kai folyamatosan dolgozik, én rengeteget ülök a gép előtt a dalokkal, de amikor időnk engedi, együtt vagyunk.”