Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tudja, mi történik, ha egy kutya megkergeti a Google kocsiját?

Színes

Promotions - 2019.03.10. 21:04

A Google Street Viewhez fotókat készítő kocsi épp akcióba lépett egy eldugott japán helyen, amikor egy kutya üldözőbe. Mulatságos képeket talál az ember, ha Kagosima prefekturában kezd keresgélni.

A Google Street View funkció elkészítéséhez egy tetőkamerával készít fotókat a gigavállalat autója. A Föld majd minden lakott pontját felkeresi a kocsi, s ez elég humoros fotókat eredményez. A budapesti Illatos úton például serényen dolgoznak az örömlányok, egyiküket nem túl dekoratív dresszben kapta lencsevégre a Google néhány évvel ezelőtt.

Japánban egészen más miatt röhöghetünk, ha a Google Street View Kagosima prefekturába irányít bennünket. Egy kis méretű kutya vette üldözőbe a Google autóját, s több száz méteren át loholt utána, ezalatt folyamatosan készültek róla – az utcarészletekkel együtt – a fotók.

A Ladbible zenei aláfestéssel megspékelt videót is csinált a photobombingról.

Nem a japán eb volt az első, aki meghekkelte a Google Street Viewt: egy ormskirki (Anglia) taxisofőr, Kyle Hesketh humoros, egyezményes jelet mutatott ki kocsijából, amikor elhaladt mellette az autó. Íme:

(Fotó: ladbible.com)

 

Borítókép: Facebook/Ladbible

Vissza a főoldalra.
A magyarok 61 százaléka elvétve vagy soha nem sportol