promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túlment a határon a Bird Box-kihívás
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A filmet rengetegen látták, és rekordot döntött a Netflixen is, mivel egy hét alatt 45 millióan nézték meg. Ez persze már bőven átlépte az 50 milliót, de nem tudjuk pontosan, hogy mennyinél tarthat. Nos, a fiatalok többsége még sem a film kritikáival foglalkozik, hanem hogy hülyeségeket csináljanak bekötött szemmel. A streaming szolgáltatónak külön jeleznie kellett, hogy héj srácok, tényleg ennyire ostobák vagytok? Meg fogtok sérülni! A Netflix ott tart, hogy ők szóltak, aki hülye, az meg hülye.

Az alkotásban be kell kötve legyen az emberek szeme a külvilágban, mert a szörnyek nem hétköznapiak: aki rájuk néz, az öngyilkosságot követ el. A valódi életben fordítva van, ha bekötött szemmel csinálunk dolgokat, inkább az az öngyilkosság. Ez a #BirdBoxChallenge lényege, de persze a videósok elvetemültek, és ha nem övék a legmerészebb bekötött szemes mutatvány, akkor nem jön a nézettség. Kontrázni kell!

Sokan választják a legveszélyesebb dolgot, a bekötött szemmel való vezetést. Eddig még mindenki megúszta, de jött egy karambol. A Utah állambeli Layton városában balesetezett egy 17 éves lány, aki persze bekötött szemmel vezetett. Mellette ült a barátnője is, de hála égnek senki sem sérült meg, még a vétlen autós sem. Bár gondolom nézett egyet, hogy mi a fenét csinál a csaj bekötött szemmel az autóban. Nincs para, csak Sandra Bullockot játszik.

A Netflix azért örülne neki, ha a Bird Box-kihívás lassan kimenne a divatból, mielőtt lesz egy halálos áldozat a végén.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás