Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Curtis elvonul a világ elől, de előtte még üzent egyet

Curtis elvonul a világ elől, de előtte még üzent egyet

Színes

Curtis elvonul a világ elől, de előtte még üzent egyet

Színes

Promotions 19:53
Majka és Curtis éveken át zenéltek együtt, de augusztusban a Szegedi Ifjúsági Napokon előbbi a színpadon közölte, hogy Curtisnek súlyos drogproblémái vannak, ezért szétválnak az útjaik. Az újpesti rapper ezután olykor leplezve, olykor leplezetlenül üzent többször is a közösségi médiában egykori barátjának, de közeledésről, békülésről nem volt szó.

Curtis az elmúlt hetekben a TV2 Csak show és más semmi című műsorában szerepelt, és vállalt közben zenei fellépéseket is. Emilióval tervezett közös koncertet a Papp László Arénában áprilisra, de ezt is lemondták arra hivatkozva, hogy egyszerűen nincs idejük normálisan felkészülni a fellépésre.

Annyi bizonyosnak tűnik, hogy továbbra is drogproblémákkal küzdhetett, a Majka által kifogásolt viselkedése érdemben nem változhatott az elmúlt időszakban. Ezt bizonyítja, hogy az elmúlt hónapokban egy ízben egy székesfehérvári fellépést mondott le az utolsó pillanatban, vagy hogy egy debreceni mentősök által szervezett jótékonysági eseményre nem ment el, úgy, hogy több száz gyerek az ő meghívását kérte a szervezőktől. Ezután kanosszázni kezdett, pizzát szállított egy gyermekotthonba, és pénzt utalt át a miskolci kórháznak leukémiás gyermekek számára.

Kevesen gondolták, hogy végül eljöhet a pillanat, de szűk fél évvel Majka coming outja után úgy tűnik, a rapper belátta, hogy egyedül nem tud megküzdeni a függősége jelentette gondokkal, és felkeres egy rehabilitációs intézetet.

Természetesen Majka reagált a döntésére, amit ebben a cikkben olvashat el.

Kedden Curtis menyasszonyának is megköszönte azt, hogy évek óta mellette áll és támogatja.

Szerda este Curtis még egyet utolsót posztolt a Facebook- és Instagram-oldalára, mielőtt bevonul az elvonóra:
6 hét múlva jövök! Köszönöm mindenkinek aki velem van (Addig ne írjatok üzenetet nekem kérlek mert úgysem lesz telefonom,ha visszatértem mindenkivel konzultálok! ADDIG AZ ADMINOK KEZELIK AZ OLDALAMAT)
(Promotions)

Borítókép: Forrás: Instagram

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria