promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis bejelentette, hogy elvonóra megy
Borítókép:  Forrás: Curtis/Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Kedves ismerősök és rajongók! Sajnos idő kellett ahhoz ,hogy belássam a betegségem...Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért !!! Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba ,hogy újra az igazi Curtist kapjátok( a januári fellépéseket ,holnap lemondom). UI:Szeretlek Petike és mindenben igazad volt
– írta Facebook-bejegyzésében Széki Attila, alias Curtis hétfőn.

Majka és Curtis éveken át zenéltek együtt, de augusztusban a Szegedi Ifjúsági Napokon előbbi a színpadon közölte, hogy Curtisnek súlyos drogproblémái vannak, ezért szétválnak az útjaik. Az újpesti rapper ezután olykor leplezve, olykor leplezetlenül üzent többször is a közösségi médiában egykori barátjának, de közeledésről, békülésről nem volt szó.

Curtis az elmúlt hetekben a TV2 Csak show és más semmi című műsorában szerepelt, és vállalt közben zenei fellépéseket is. Emilióval tervezett közös koncertet a Papp László Arénában áprilisra, de ezt is lemondták arra hivatkozva, hogy egyszerűen nincs idejük normálisan felkészülni a fellépésre.

Annyi bizonyosnak tűnik, hogy továbbra is drogproblémákkal küzdhetett, a Majka által kifogásolt viselkedése érdemben nem változhatott az elmúlt időszakban. Ezt bizonyítja, hogy az elmúlt hónapokban egy ízben egy székesfehérvári fellépést mondott le az utolsó pillanatban, vagy hogy egy debreceni mentősök által szervezett jótékonysági eseményre nem ment el, úgy, hogy több száz gyerek az ő meghívását kérte a szervezőktől. Ezután kanosszázni kezdett, pizzát szállított egy gyermekotthonba, és pénzt utalt át a miskolci kórháznak leukémiás gyermekek számára.

Kevesen gondolták, hogy végül eljöhet a pillanat, de szűk fél évvel Majka coming outja után úgy tűnik, a rapper belátta, hogy egyedül nem tud megküzdeni a függősége jelentette gondokkal, és felkeres egy rehabilitációs intézetet.

(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás