promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg ufóinváziónak tűnt a New York feletti kék fénysugár
Borítókép:  Fotó: Twitter
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A New Yorkiaknak egészen egyedi látványban volt része csütörtök este, ennek azért a városi áramszolgáltató annyira nem örült. Számos videó készült a jelenségről, melynek során egyszer csak kék fénnyel kezdett izzani az ég. Aki látta a Szellemírtókat vagy A függetlenség napja című filmet, az már készült is rá, hogy megérkeztek a szellemek a gyűjtődobozból vagy a földönkívüliek városnyi méretű űrhajója. Legyünk őszinték, a felvételt végignézve, annak hatása alá kerülve mi is erre tippeltünk volna elsőként a helyszínen.




Ennél sokkal prózaibb volt a jelenség oka: egy elektromos erőmű egyik transzformátora égett ki, és a folyamatos robbanások miatt egészen döbbenetes vizuális élményt nyújtott a távolból.




A New York-i rendőrség Twitteren közölte, hogy a queensi Con Edison erőműben történt a baleset, mely problémákat okozott a LaGuardia reptéren is, ahol járatokat kellett elhalasztani. Az erőmű környékén több ponton elment az áram egy időre.




A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, műszaki meghibásodás okozta a problémát. A CNN által idézettközleményükben azt írták, senki sem sérült meg és nem égett ki egyetlen épület sem.

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás