promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti kiakadt, és megvédte barátját, Curtist
Borítókép:  Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Bors pénteki számában arról írt, hogy Curtist nem csak Majka, hanem Puskás Petiék is megbízhatatlannak tartják. Arról portálunk is beszámolt, hogy a két zenész néhány napja egy közös számmal jelentkezett. Ennek kapcsán beszélt a lapnak az informátor, aki állítólag technikusként dolgozik:
Ő közreműködött a The Biebers új dalában, a Minden este című nó­tában, amelyhez klipet is forgattak. Vagyis csak forgattak volna… Puskás Petiéknek a harmadik(!) alkalomra sikerült Curtist a forgatás helyszínére könyörögniük. Az első két megbeszélt időpontban és helyszínen ugyanis a zenész egyszerűen nem jelent meg. A távolmaradása nemcsak azért arcátlanság, mert tucatnyi ember munkáját vette semmibe, hanem azért is, mert a kamerabérlés, a helyszín, a stáb sok pénzbe kerül, vagyis Puskás Petiék komoly összeget buktak.
Erre a cikkre reagált szombaton Puskás Peti egy hosszú Instagram-posztban:
Tegnap több cikk is megjelent, amiben érintettként vagyok említve. Szeretnék reagálni rá, főleg annak fényében, hogy úgy említenek benne, mintha már amúgy megtettem volna.
1.) »Átverte Ganxtát és Puskás Petiéket is, akik szerint úgyis kiveti őt a szakma.«
Nem tudom Zolival beszélt-e valaki, vagy érdeklődött-e a véleményéről, de minket egy újságíró sem keresett. Nem tudom, mi alapján beszélnek arról, hogy én mit gondolok a helyzetről, és miért adnak a számba egy ilyen mondatot.
2.) Semmilyen kárunk nincsen, van egy közös klipünk, nincs köztünk feszültség Curtisszel. Még videót is posztoltunk a közös forgatásról, ezért nem is értem, hogy miért kellene nekem nyilvánosan összetűzni. A barátomnak tartom, nem újságokon keresztül beszélek meg vele dolgokat. Őszintén értetlenül és megdöbbenve állok ezelőtt. A neve elhallgatását kérő technikusnak (perszepersze) üzenem, hogy gondolok rád karácsonykor, bárki is legyél.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

Tegnap több cikk is megjelent , amiben érintettként vagyok említve . Szeretnék reagálni rá , főleg annak fényében , hogy úgy említenek benne , mintha már amúgy megtettem volna. 1.,, Átverte Ganxtát és Puskás Petiéket is , akik szerint ,, úgyis kiveti őt a szakma””. Nem tudom Zolival beszélt -e valaki vagy érdeklődött a véleményéről , de minket egy újságíró sem keresett , nem tudom mi alapján beszélnek arról , hogy én mit gondolok a helyzetről és miért adnak a számba egy ilyen mondatot. 2.Semmilyen kárunk nincsen, van egy közös klipünk , nincs köztünk feszültség @curtis4ker -szel, még videót is posztoltunk a közös forgatásról , ezért nem is értem miért kellene nekem nyilvánosan összetűzni. A barátomnak tartom , nem újságokon keresztül beszélek meg vele dolgokat. Őszintén értetlenül és megdöbbenve állok ezelőtt . A “neve elhallgatását kérő technikusnak” (perszepersze) üzenem , hogy gondolok rád karácsonykor , bárki is legyél.

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,

Ez pedig a közös produkciót:
(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás