promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Microsoft nyeri az idei csúnya pulcsi versenyt?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
December 21-én tartják nem hivatalosan a csúnya pulcsik világnapját, amire bizony minden évben hatalmas kínálatból választhatnak a bátor résztvevők. Torz hóemberek, pufi fejű rénszarvasok, táncoló pingvinek és egyéb giccses csúnyaságok sorakoznak a boltok polcain, az eseménynek pedig az Egyesült Államokban már külön honlapja is van.
csunyapulcsi

A Microsoft cégnek nem kellett messzire mennie egy igazán ronda mintáért, elég volt előszedni a Windows 95 logóját és már kész is a (karácsonyi) varázslat.

A napokban jelentették be Twitter oldalukon, hogy nyereményjátékot hirdetnek és a szerencsések között kisorsolnak párat az új kreációból. Első körben csupán száz darab készült a pulóverekből, és hiába a csúnya jelző, a vérbeli rajongók megörülnek érte.

Külön érékelendő poén, hogy a felsőt naplementekor, idilli környezetben fotózták, ezzel is növelve a kontrasztot. A ruhadarabot egyelőre nem hozzák kereskedelmi forgalomba, de ha a fogadtatás továbbra is hasonló lesz az elmúlt napokéhoz, akkor érdemes elgondolkodni az értékesítésen.

Ha ez így lesz, reméljük készül majd egy „kék halál” színű változat is, hogy ezzel is emlékezhessünk a jó öreg Windows rendszerhibáira.

(MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás