promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Serena Williams az XXXL-re szavaz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A teniszcsillag idén májusban mutatta be saját ruhamárkáját, a Serenát, aminek szlogenje „strong, sexy, sophisticated”, azaz erős, szexi és szofisztikált. Ennek megfelelően kényelmes, csinos, hordható darabokat találhatunk a boltjaiban, ráadásul elérhető áron. A teniszmeccseken viselt ruháiról is elhíresült ifjabb Williams lány azonban hamar rájött, hogy hiányzik valami az általa kínált választékból. Nem volt XL feletti méret. Ahelyett, hogy egyszerűen nagyobb méreteket gyártatott volna, időt és nem kevés pénzt szánt arra, hogy kikísérletezze a teltebb idomokkal rendelkező nők számára megfelelő ruhadarabokat.
A helyes utat választottuk. Visszaültünk a tervezőasztalhoz, hogy olyan extra méretű ruhákat tervezzünk, amiben a nők azt érezhetik, hogy az csak nekik készült, és nem csak egy »kibővített« változat.
– mondta Williams a Vogue magazin kérdésére.

Ez az extra erőfeszítés vezetett a Great kollekcióhoz, amely viselőjének minden helyzetben stílusos megjelenést kölcsönöz, legyen szó akár egy edzésről vagy egy esti randevúról, és kifejezetten az XL feletti méretű hölgyeknek készült.
serenawilliams
serena4

A 23-szoros Grand Slam-bajnok Serena a ruhák anyagát tekintve is a tökéletességre próbál törekedni és mindezt nem horror áron szeretné vásárlói számára biztosítani.
Amikor minőségi pólót akarok, magasabban jegyzett márkák boltjaiba megyek, és több száz dollárért jutok hozzájuk
– mondta Williams, hozzátéve: 
Nekünk viszont az is fontos, hogy ugyanezt a minőséget feleannyiért tudjuk megteremteni.
Azt is bevallotta, hogy lánya születése óta (Alexis Olympia augusztusban volt egy éves) már nem hord nagyon feszülős felsőket:
Anyukaként megváltozik a testünk, és bár én nagyon szeretem a sajátomat, de azt mindenképpen érzem, hogy a divathoz is másképp viszonyulok emiatt. Szeretnék olyan anya lenni, aki csak úgy sétálgat és csodásan néz ki. Nőként kissé kritikusak vagyunk magunkkal szemben, pedig nagyon fontos lenne, hogy tükörbe nézzünk és néha vállonveregessük saját magunkat, büszkék legyünk arra, amik vagyunk.
– mesélte nevetve.

Reméli, hogy a Great kollekcióval önbizalmat adhat majd nőtársainak és ezt a pulóverekre nyomtatott szlogenekkel is szeretné erősíteni. 
serena3

A kollekció többi darabját ide kattintva tekinthetik meg.

(
MM)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás