Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Százak akartak részesülni Gáspár Bea első borvacsorájából

Százak akartak részesülni Gáspár Bea első borvacsorájából

Színes

Százak akartak részesülni Gáspár Bea első borvacsorájából

Színes

Promotions 08:55
Gáspár Bea tavaly szerepelt az RTL Klub főző-realityműsorában, a Konyhafőnök VIP-ben, amit meg is nyert. Azóta lett egyértelmű számára, hogy ezzel szeretne foglalkozni – írja a Blikk.

Ezután létrehozta a Bea konyhája honlapot, és az ehhez kapcsolódó Facebook-oldalt, ahol recepteket, videókat osztott meg, innen jött az ötlet, hogy komolyabban kellene foglalkoznia a konyhaművészettel. Október 20-án pedig megtartotta az első olyan vacsorát, ahol ő volt a séf.
Rengeteg munkánk van abban, hogy ez megvalósuljon. Régóta szeretnék egy saját éttermet, de az nagy dolog, nem lehet összehozni egyik napról a másikra, ám addig sem akartam tétlenül otthon ülni. Ezért találtuk ki a borvacsorát.
15 900 forintot kell fizetni a Gáspár Bea által összeállított, és elkészített vacsoráért, ám ennek ellenére, vagy éppen ezért többszörös volt a túljelentkezés.
Az egész menüsort úgy találtam ki, hogy csak olyan fogások lehetnek rajta, amit én is bármikor megennék. Nemcsak tradicionális roma fogások voltak felszolgálva, hanem teljesen vegyes lett az ételsor. A modern konyha találkozott a hagyományossal, tehát volt húsleves, de lecsókrém is. Negyvennyolc vendéget fogadtunk, de majdnem kétszázan jelentkeztek. Nagyon meglepődtem, hogy ennyien szeretnének jönni, jólesik. Még kezdő szakács vagyok, mégis ennyien szeretnének nálam enni. Most az a fő cél, hogy megismerjenek, a nevem pedig garancia legyen a minőségre. Addig az sem nagyon számít, hogy nem jövünk ki nyereségesen, sőt, ha nullára kihúzzuk, az már jó.
Az egész Gáspár család besegített Beának a vacsora elkészítésébe: Gáspár Győző felelt a virágok díszítéséért, míg a lányok a főzésből vették ki a részüket.

(Promotions Media)

Borítókép: Facebook

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria