promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi kérésétől leesett az állunk – mi újság a magyar bulvárvilágban?
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A zenész szerint már a gyerekek megszületésekor is azon gondolkozott, hogy ne a Galambos, hanem a Grószt örököljék meg, ami a zenész eredeti család neve:
Nem szerettem volna, ha később előnyük vagy hátrányuk származik abból, hogy az én gyermekeim. Ne Galambos Lajcsi miatt szeressék vagy gyűlöljék őket, hanem saját maguknak köszönhető sikereik vagy adott esetben hibáik miatt. Az emberekből áradó őszinte szeretet és érdeklődés azonban meggyőzött arról, hogy Galambosként éljenek. A meghurcoltatásomat követően szó szerint kérleltem őket, hogy hagyják el a Galambos családnevet, mert épp elég nekem igazságtalanul bűnhődnöm, a gyerekeim ne szenvedjenek! Gyerekek, lehet, hogy egyszerűbb lenne az életetek a Galambos bélyeg nélkül.
Lagzi Lajcsi sohasem felejti el azt a pillanatot, amikor elmondta gyerekeinek kérését, akik kategorikusan nemet mondta, ami nagyon jól esett a zenésznek.

A TV2 bemutta a Ninja Warrior Hungary új évadának első részét, és azonnal egy horrorisztikus baleset szemtanúi lehettek a tévénézők. Sebestyén Ági, akit Pumped Gabó barátnőjeként ismert meg az ország, rögtön az első akadálynál elbukott: rossz ívben ugrott a deszkára, majd a vízben landolt, ahonnan nem tudott kimászni. A műsor készítői siettek a segítségére, kihúzták a medencéből, és elborzadtak a látványtól, rohammentővel szállították kórházba a lányt. Ahol kiderült, hogy Sebestyén Áginak mindkét lábszárcsontja eltört, majd egy nyolcórás műtét alatt egy vasdarabot is a lábába operáltak.
Filmszerűen emlékszem minden egyes pillanatra. A balesetre és a műtétre is, azt ugyanis deréktől lefelé érzéstelenítéssel végezték. Rögtön éreztem, amikor leestem, hogy nagy a baj, pedig fájdalmat az elején egyáltalán nem éreztem. Csak dühöt, hogy miként történhetett ez. Végig az járt a fejemben, hogy meg kell gyógyulnom . Rettenetesen csalódott vagyok, azt reméltem, mostanra már túl leszek ezen, de kiderült, nem jól forrt össze az egyik csont.
– emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra Sebestyén Ági, aki ekkor még nem tudta, milyen hosszú gyógyulási folyamat előtt áll.
Csak sportcipőt hordhatok egyelőre, a magas sarkú hiányzik. Futni sem tudok, pedig nekem az életem a sport. Jó lenne már, ha újra minden a régi lenne, de az újabb műtét miatt erre sok esély nincs. A vasdarab is még jó másfél évig a lábamban marad. Rengeteget tanultam magamról, nagy lecke volt ez az élettől
– mondta el a lapnak Sebestyén Ági.

A videó megtekintését csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánljuk!

Még mindig maradjunk a TV2-nél. Ugyanis új műsorukban A legbátrabb párosban – többek között – Tóth Andi is szerepel szerelmével, Szabó Ádámmal. Az énekesnőt már a legelső feladatnál szembesítették legnagyobb félelmével, ugyanis Andi már gyerekkora óta retteg attól, hogy a víz alá merüljön, még a haját is úgy mossa, hogy víz nem érheti az arcát, mert rosszul lesz
A bátyám és az unokatestvéreim sokszor gondolták strandolásnál, hogy nagyon vicces, ha belelöknek a vízbe. Nekem azonban szörnyű emlékek ezek, egyszer majdnem meg is fulladtam. Eszméletlenül húztak ki a vízből, és úgy próbálták kipumpálni belőlem a vizet, akkor ott is maradhattam volna. Sejtettem, hogy lesznek számomra nehéz feladatok, hiszen például a magassággal sem vagyok jóban, de éppen azért mondtam igent erre a műsorra, hogy megpróbáljak szembenézni a félelmeimmel. Amikor elmondták, hogy egy ketrecben a víz alá merítenek minket, tényleg rettegtem.
A ketrecet valóban beleengedték a vízbe, és a lány rosszul lett: pánikrohamot kapott. Még barátja sem tudta megnyugtatni:
Nemrégiben szembesült ő is vele, milyen szörnyű számomra, ha víz alá kerülök. Barcelonában nyaraltunk, és természetesen lementünk a tengerpartra. A vízbe be is merészkedek, de sosem olyan mélyre, hogy ellepjen. Ám most nem vettem észre egy nagyobb hullámot, és azonnal elmerültem. Sikítva, remegve rohantam ki a partra, percekig nem tudtam megszólalni. Ádám akkor jött rá, hogy ez tényleg komoly félelem.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

#♥️ #?

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Maradva még a műsornál: fájdalmas sebeket tépett fel Schobert Norbiban az egyik feladata. Olyannyira, hogy már az első napon fel akarta adni a játékot: letépte magáról a mikrofont, hogy kiszabaduljon a „szegényszobából”:
Én laktam vidéki vezénylésnél útszéli motelben, fürdőszoba nélküli szobákban kamio­nosokkal és prostituáltakkal kö­zös szálláson, úgyhogy nem volt túl szimpatikus az életem. És laktam olyan kis huszonöt négyzetméteres albérletben is, amelynek nem volt ablaka – magyarázta a többieknek Norbi, akit társai is kérleltek, hogy ma­radjon.

Arról, hogy végül is mi lett Norbi döntése, az csak a kedd esti adásban fog kiderülni.

További sztárhíreink:
(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás