promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Csak egyet lájkolt Szoboszlai, az átigazolási pletykák azonnal beindultak

Csak egyet lájkolt Szoboszlai, az átigazolási pletykák azonnal beindultak

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Szoboszlai Dominik olyan helyen lájkolt, amely után sokan elkezdtek beszélni erről a témáról.

Komoly átigazolási pletyka kezdődött.

A Liverpool FC nagyon jól kezdte a bajnokságot az új edző, a holland Arne Slot irányításával. Csupán egyetlen kicsit kínosabb vereség csúszott be egyelőre az Anfield Road-on, az is a Nottingham Forest ellen, a legendás angol klub ellen, amely bizony elképesztő szezonokat vívot korábban az angol bajnokságokban, nyertek bajnokságot is, és rengetegszer nyertek meg nagy európai kupákat is. Ám az 1865-ben alapított klub sokáig nem játszott az első osztályban, csupán tavaly jutottag fel újra, akkor a 17. helyen végeztek a bajnokságban.

Ám most villámrajtot vettek, és bizony öt fordulóval a bajnokság rajtja után egyike a klub azon csapatoknak, amelyek nem találtak még legyőzőre a Premier League-ben. A Nottingham Forest mellett csupán a Manchester City és a Brighton büszkélkedhet ilyen mutatókkal a jelenlegi szezonban,

Két győzelem mellett három döntetlenük van, és nagy fegyvertény, hogy nyertek a bevehetetlennek tartott Anfield Road-on is. A csapat sikerének egyik kulcsa a szívós védekezés.

Újabb magyar a Liverpool-ban?

Már több cikk is megjelent azzal kapcsolatban, hogy Kerkez Milos is a Liverpool-t erősítheti majd a jövőben. Korábban amúgy a magyar válogatott játékost a Manchester United kapcsán is szóba hozták. Sőt, még a Chelsea csapatát is emlegették a Riposzt cikke szerint. Nem is olyan régen pedig a neves lap, a Transfermarkt is posztolt erről egyet az egyik közösségi média oldalon.

Többen pedig azt is észrevehették, hogy az Instagramon Szoboszlai is lájkolta ezt a posztot.

Közben a lájkra reagálva sok szurkoló is arról ír, hogy Szoboszlai "áldását adta" a dealre. Természetesen ez az átigazolási pletyka csupán pletyka szintjén van, nincsenek megerősített információk, de még az is megeshet, hogy a jövőben akár két magyar is erősítheti a Liverpool kezdőjét.

(via Yahoo Sports)