promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hiába minden, Szoboszlai olyan súlyos „beszólást” kapott, hogy te is egyet fogsz érteni vele

Hiába minden, Szoboszlai olyan súlyos „beszólást” kapott, hogy te is egyet fogsz érteni vele

Borítókép:  Greg Atkins/CSM/Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Zseniális momentumai voltak a magyar játékosnak, meccset természetesen lehet máshogy is magyarázni.

Még csak a harmadik fordulót rendezték Angliában, de már egy hatalmas rangadó kezdődött Manchesterben az Old Traffordon. A "Vörös ördögök" látták vendégül a "Vörösöket", és ez a mérkőzés óriási érdeklődésre számíthatott. Nem csupán azért, mivel már évtiezdek óta az egyik legjobban várt meccs Angliában, hanem a körülmények miatt is. A Manchester United évek óta nem tudott visszatérni Anglia csúcsára, mióta Alex Ferguson  nyugdíjba vonult a klub éléről, egy idényen kívül nem nagyon tudott beleszólni a manchesteri együttes a bajnokság végkimenetelébe, miközben a másik manchesteri klub futószalagon nyeri a bajnokságot.

A helyzet Liverpoolban némiképp más volt, hiszen ott is váltás történt, ám Jürgen Klopp lelépése meglepetés volt, a menedzser nem vonult nyugdíjba, csupán szünetet tart, a klubot pedig úgy hagyta ott, hogy annak visszaadta régi fényét. Bajnokságot és Bajnokok Ligáját is nyertek, és egy ilyen helyzetben érkezett meg Arne Slot, hogy átvegye a sikerek továbbvitelét.

A United holland edzőjének azért kellett nyerni, hogy bebizonyítsa, a csapat annak ellenére, hogy az előző fordulóban kikapott, jó úton halad a fejlődésben, Arne Slotnak pedig azt kellett megmutatnia a rangadón, hogy a nyáron milyen erős csapatot kovácsolt össze, hiszen ez volt az első komoly tétmeccse a "Vörösök" élén.

0:3 lett, a Liverpool örülhetett, de könnyedén lehetetett volna 0:4 is.

De milyen osztályzatot kapott Szoboszlai Dominik?

A legjobbak között volt, a This is Anfield nevű oldalon például 8-as osztályzatot adtak neki. Dicsérték kreativitását, és lenyűgözőnek nevezték a teljesítményét, a középpályán nyújtott teljesítményét. Persze azt is kiemelték, hogy fontos érdemeket szerzett a gólokban, főleg a másodikban, amikor ő passzolt tűpontosan Szalahnak.

És Szoboszlai volt az, aki megpecsételhette volna ten Hag sorsát a Manchester United élén?

Szoboszlai lábában volt a negyedik gól, elképesztő helyzetbe került, végül nem lőtte el a labdát. A lap oldalán pedig több szurkoló is viccesen odaszólt, viccesen "beszólt" a magyar játékosnak a nagy helyzet kihagyása miatt.

Több hozzászóló is megjegyezte több smileval tarkítva a kommentet, hogy nem értik, mit akart a magyar játékos, be akart gyalogolni a labdával a kapuba? Mire érkezett egy msáik hozzászóló, miszerint azzal, hogy nem rúgta be a negyediket, megmentette ten Hag helyét a United élén. Több lap is megírta a meccs után, hoyg a szurkolók körében egyre nő azok száma, akik azt szeretnék, ha menesztenék a holland trénert, az egykori liverpooli legenda, Jamie Carragher is erről beszélt a meccs után.